Переваги світлодіодного освітлення магазину 5watt.ua

Переваги світлодіодного освітлення магазину 5watt.ua

В наш час кількість електроніки в будинках зростає з кожним днем.

Витрати на електрику зростають і з'являється цілком розумне питання: "Як же економити?". Зрозуміло, можна обмежити використання техніки або купувати прилади з низьким споживанням електроенергії і економити на освітленні в побуті.

Тому великим попитом почали користуватися світлодіодні лампи магазину 5watt. Колись їх використовували на табло (наприклад, на стадіоні). Але зараз вони є майже в кожному будинку, а якщо ви вирішили теж поміняти в своєму будинку освітлення на світлодіодне, то розгляньте переваги магазину освітлення 5 WATT.

Переваги світлодіодів інтрнет-магазину "5 Ватт"

1. Економічність. Світлодіодна лампа забезпечує ту ж освітленість, проте споживає електроенергії в 20 разів менше!

2. Довговічність. В основі світлодіода лежить кристал, відсутня нитка розжарення, тому служити подібна лампа вам може 30-100 тис. Годин. Якщо використовувати її по 8 годин на добу, то працювати вона буде близько 34 років!

3. Міцність. Світлодіоди стійкі перед низькими температурами, вібраціями, механічними діями.

4. Екологічність. Ці лампи не містять елементів небезпечних для життя. Відсутні і проблеми з утилізацією та пов'язані з нею додаткові витрати.

5. Безпечність. Світлодіод під час експлуатації не нагрівається сильно (до 60 ° C). Можна не боятися, що ваша дитина обпечеться.

6. Ніякого ультрафіолету. Якщо у вас вдома є картини і ви хочете уникнути вигоряння фарби, або переживаєте за своє здоров'я, то світлодіодні лампи для вас.

Загальні недоліки всіх світлодіодів

1. Ціна. Так, звичайні лампочки стоять набагато дешевше, однак з огляду на час служби світлодіода і економію електрики, він окупає свою вартість за 3-5 років.

2. Не витримує високих температур. Тому що світлодіодні лампи можна помістити лише в відкриті світильники, тому що є необхідність в припливі прохолодного повітря. Якщо подібна лампа нагріється до понад 60 ° C, то почне виходити тьмяний, мутнеть - ламатися. Тому виникають труднощі з використанням в приміщеннях теплих і з підвищеною вологістю.

3. Спрямований світло. Світлодіоди не дають розсіяного освітлення, доводиться використовувати фільтри, жертвуючи при цьому, яскравістю.

Зваживши всі за і проти, вирішите для себе чи необхідний вам даний вид освітлення. Однак не варто забувати, що в магазинах багато і неякісної продукції. Купуйте світлодіодні лампи в інтрнет-магазині 5watt.ua і ви зможете відчути всі переваги світлодіодного освітлення.

Наступна публікація