Плануємо покупки в кухню на Чорну п'ятницю

Плануємо покупки в кухню на Чорну п'ятницю

Чорна п'ятниця припадає на 27 листопада.

Важлива подія — Чорна п'ятниця 2020 року. Всі шопоголіки з нетерпінням чекають її, щоб порадувати себе і близьких подарунками по карколомним цінами. Значна дата в цьому році настане зовсім скоро — 27 листопада. Саме час скласти план майбутніх придбань, підібравши вдалі варіанти поповнень для кухні.

Предмети посуду

Для справжньої господині її ніколи не буває багато. Терміново проведіть ревізію в шафах і подумайте, що з переліченого нижче може вам стати в нагоді в побуті:

  1. Вироби для готування: сковорідки, каструлі, сотейники.
  2. Сервірувальний посуд: красиві тарілки, блюда, салатниці, піали, набори святкових келихів, фужерів, чарок, чашок і т.д.
  3. Ємності для зберігання готової їжі.
  4. Корисні дрібниці: магнітне кріплення для ножів, млин для спецій, таймер, цифровий термометр, сепаратор для яєчних білків, теплоізоляційні прихватки, скребок для риби і багато інших потрібних речей.

Прикраси для інтер'єру

Вони облагороджують зовнішній вигляд приміщення, вносять в нього свіжі нотки або яскраві кольорові акценти. І ось вже кухня — це не просто місце для створення кулінарних шедеврів, а улюблена кімната будинку. Ось ідеї цікавих виробів, які можна придбати зі знижками до основного розпродажу року:

  • картини — класичний елемент настінного декору;
  • фігурки і статуетки — важливо, щоб вони гармонійно підходили під загальну стилістику;
  • незвичайні свічки і свічники;
  • стильні кашпо й горщики для квітів;
  • декоративний посуд — досить популярно оформлення стін в їдальні тарілками в стилі прованс;
  • оригінальний годинник, підібрані відповідно інтер'єрному рішенню кімнати — ще один приклад виграшного декоративного елемента.

Додатково можна поставити в їдальні карликове деревце — бонсай, яке сподобається не тільки любителям японської культури. Догляд за ним зажадає зусиль, зате яку естетичну красу воно створить!

Технічні пристосування

Без них не обходиться жодна жінка. Та й навіщо виконувати зайві дії, якщо можна купити корисний агрегат, який зробить всю роботу за вас? У числі необхідної техніки для кухні:

  1. Кофемашина. Приготувати ароматну каву так смачно, як це зробить вона, не дано жодному кулінарові. Тепер щоранку буде починатися з чашечки божественного напою.
  2. Кухонний комбайн. Стане вірним і надійним помічником в створенні смакоти для всієї родини, успішно замінивши багато інших предметів: міксер, м'ясорубку, блендер, тертку.
  3. Мультиварка — ще один цікавий прилад, який вміє варити, тушкувати, готувати на пару, смажити, випікати. Ще в мультиварці можна розігріти обід або вечерю, приготувати йогурт і навіть картоплю фрі.
  4. Тостер — якщо набридло їсти на сніданок холодний хліб.
  5. Мікрохвильова піч. Розморозить продукти, розігріє їжу. 

Вибір відповідних придбань на Чорну п'ятницю величезний. А стрімко падаючі ціни допоможуть зробити покупку не просто приємною, але і економічно вигідною. Слідкуйте за змінами на сайті Comfy.ua і шукайте кращі рішення для покупки!

Наступна публікація