Почніть прямо зараз: англійська з нуля від школи English Prime

Почніть прямо зараз: англійська з нуля від школи English Prime

Школа English Prime склала 5 принципів успіху для швидкого вивчення іноземної мови. Як полегшити англійську для початківців? Поради, які дійсно працюють.

Необхідність вчити іноземну мову рано чи пізно виникає у кожної цілеспрямованої людини. Будь то подорож, навчання, відрядження або робота за кордоном — без англійської не обійтися. Чи реально освоїти її за три дні? Ні, неможливо, але існують способи зробити це прискореними темпами. Швидке вивчення англійської з нуля на курсах в "Englishprime" вже демонструє вражаючі результати. Швидкість засвоєння студентами матеріалу збільшилася на 25%.

Англійська мова для початківців — типові помилки новачків

Вивчити англійську складно — саме так міркують 82% українців, які нею не володіють. Визначити причину невдачі — це перший крок на шляху до досягнення поставленої мети. Які "складності" виникають з англійською?

●      Поганий досвід в школі. Недостатньо уваги з боку педагога, булінг і глузування однокласників, проблеми з вимовою.

●      Заняттям не приділяється належна увага, не вистачає часу на навчання.

●      Складнощі з подоланням мовного бар'єру: "Я розумію, що мені говорять, але відповісти не можу".

●      Відсутність мотивації і підтримки.

●      Некоректно підібрана програма або курс англійської для початківців.

●      Заняття нудні і нецікаві.

Як почати вчитися ефективно?

Статистика спілкування зі студентами новачками говорить про те, що багато людей самі ставлять собі бар'єри і придумують обмеження для спілкування англійською. Причиною таких ситуацій є банальний страх. Страх бути незрозумілим, сказати дурість або потрапити в незручну ситуацію. Вкрай важливо подолати забобони і діяти проти страхів.

Щоб не залишити навчання, слід знайти викладача, який вчасно пояснить "важкі" для студента теми, підбадьорить його, якщо потрібно.

Щоб зберегти мотивацію, важливо регулярно нагадувати собі, для чого це робиться.

Щоб заговорити англійською, потрібно багато, часто, при будь-якому зручному випадку говорити.

Щоб швидко вивчити англійську мову з нуля, потрібна регулярна практика, системне відвідування занять за оптимальною для учня програмою.

Щоб знайти інтерес до процесу, варто розглянути варіанти інтерактивного навчання і підбирати лексику (економіка, техніка, медицина) з близької для студента області.

Що може прискорити навчання англійської з нуля?

●      Перегляд улюблених фільмів, відео або серіалів англійською, для початку можна з субтитрами. Таким чином легше звикнути до вимови і запам'ятовувати нові слова.

●      Читання книг, журналів, газет, будь-якого онлайн-контенту, який викладено англійською мовою.

●      Прослуховування подкастів на будь-яку цікаву тему. Таким чином англійська буде супроводжувати людину всюди, де він буває.

Якщо виникла потреба в швидкому вивченні англійської мови, школа English Prime завжди відкрита для студентів. Навчальний заклад користується популярністю в Києві, розробивши широкий спектр курсів англійської, в тому числі для початківців. Ніякого зубріння, товстих книг і підручників. Весь процес навчання побудований на методиці прикладної освіти, а це в 4 рази більше практики в порівнянні з теорією.

Основний офіс школи English Prime розташований в Києві за адресою: м. Печерська, бульвар Л. Українки, 26.

Контактний телефон: (044) 228 42 12.

Email: englishprime.ua@gmail.com.

Наступна публікація