Подача заявки на позику в МФО одночасно від сервісу "Смартзайм"

Подача заявки на позику в МФО одночасно від сервісу "Смартзайм"

Сервіс підбору кредитів "Смартзайм" пропонує повнолітнім українцям нову можливість — подачу заявки на позику одночасно в усі перевірені фінансово-кредитні установи, що мають відповідну ліцензію (далі – МФ0).

Завдяки цій функції, тепер абсолютно кожен громадянин України зможе, не встаючи з-за ПК, протягом 15 хвилин отримати кредит під дуже низькі відсотки — від 0.01% в день (реальна річна процентна ставка - від 46,7% на рік) на суму від 3 до 100 тис. гривень та на максимальний термін 65 днів. Навіть люди із зіпсованою кредитною історією, пенсіонери, студенти та молоді матусі з допомогою сервісу "Смартзайм" мають всі шанси взяти гроші.

Як це працює

Онлайн сервіс "Смартзайм" не є кредитною організацією, але виступає в ролі єднальної ланки між людьми, яким потрібні гроші, і МФО, яким Ви довіряєте. У 2020 році цей ресурс співпрацює вже з 45-а перевіреними мікрофінансовими організаціями. Число наших співвітчизників, що беруть через нього кредити, перевищує 10 000 чоловік в місяць! А так як сервіс пропонує все нові вигоди і переваги, його клієнтська база швидко розширюється.

Завдяки сервісу "Смартзайм", підбір онлайн кредитів для українців став максимально простим і зручним. Через цей сервіс, зробивши всього кілька кліків, користувачі мережі можуть знайти такі пропозиції:

●      позики для громадян з поганою кредитною історією;

●      гроші в борг студентам віком від 18 до 21 року;

●      кредити для пенсіонерів старше 65 років;

●      позики до зарплати і на довгий термін;

●      онлайн-кредити на банківську карту;

●      онлайн-позики на WebMoney, Яндекс.Гаманець або готівкою, ін.

Всі кредитні пропозиції від МФО, представлені на сервісі підбору позик, актуальні і достовірні. А щоб користувачі могли ще перед подачею заявки дізнатися, скільки грошей потрібно буде повертати, на сайті "Смартзайм" реалізований кредитний калькулятор, що миттєво розраховує відсотки по боргу, термін і суму повернення.

Заявка відразу в усі МФО: чому це вигідно

Щоб подати заявку на кредит, клієнти сервісу можуть спочатку підібрати підходящу пропозицію, а потім перейти на сайт обраної компанії і заповнити спеціальну онлайн-форму. Або клікнути на "Одна заявка в усі МФО". У другому випадку прямо на сайті "Смартзайма" заповнюється форма заявки і підтверджуються введені дані.

Сервіс автоматично відправить заявку в усі 45 організацій, і вже через 15-30 хвилин користувач дізнається, які МФО готові надати йому потрібну суму. Якщо пропозицій буде кілька, потенційному позичальникові не складе складності вибрати найвигіднішу з них.

Переваги сервісу "Смартзайм"

"Смартзайм" — це всі пропозиції онлайн кредитів, що заслуговують на увагу, зібрані в одному місці. Але крім того, що користувачі сервісу можуть в 2 кліка знайти найвигідніший займ або подати заявку відразу в 45 МФО, їм також гарантовано:

  1. Розгляд запиту протягом 3-15 хвилин.
  2. Можливість оформити онлайн кредит з мінімумом документів.
  3. Пропозиції для всіх категорій населення, в тому числі для студентів, пенсіонерів і людей, які працюють неофіційно.
  4. Надання кредитів як на карту, так і на електронні гаманці.

Переходьте на сайт сервісу szaim.com.ua і дізнайтеся про можливості вигідного кредитування без зайвих зволікань.

Наступна публікація