Поділ Плаза Резиденс - ЖК з торгово-офісним центром

Поділ Плаза Резиденс - ЖК з торгово-офісним центром

Поділ Плаза Резиденс - ЖК преміум-класу, що будується по вул.Глибочицька, 73-77 неподалік від метро "Контрактова площа".

У ЖК Поділ Плаза Резиденс представлений широкий вибір комерційних приміщень площею від 65 до 705 кв.м., в тому числі приміщення зі спеціальною технологією під розміщення супермаркетів і кафе.

Для кожного приміщення передбачено:

• панорамне і вітринне скління;

• висота стель до 4,1 м;

• окремий вхід;

• гостьова парковка;

• всі необхідні комунікації.

Якісне житло і комерційна нерухомість від девелоперської компанії Статаус Груп - це дуже хороший безпрограшний актив. Люди, які вкладають гроші в столичну нерухомість, завжди "в плюсі", тому що вона росте в ціні, незважаючи на коливання валютних курсів.

Переваги покупки комерційних приміщень в ЖК Поділ Плаза Резиденс

Багатофункціональний ЖК Поділ Плаза Резиденс пропонує покупцям крім елітного житла, ще й комерційні приміщення різного формату. Оскільки ЖК розташований в історичному центрі Києва на Подолі, безпосередній доступ до широкої аудиторії гарантує успіх будь-якому підприємству зі сфери торгівлі чи послуг, а майбутні власники бізнесу в Поділ Плаза Резиденс гідно оцінять можливість розташувати офіс в новому сучасному житловому комплексі.

Основний обсяг комерційних приміщень сконцентрований в загальнодоступній стилобатній частині комплексу, що виходить на вул.Глибочицьку і орієнтований як на жителів мікрорайону, так і на зовнішніх користувачів. Благоустрій прилеглої території, зі створенням на ній великої прогулянкової зони з повноцінною сучасною інфраструктурою, зробить це місце новою точкою тяжіння для городян і забезпечить високі показники відвідуваності розташованих в житловому комплексі комерційних приміщень.

Офіси в ЖК Поділ Плаза Резиденс

Життя і робота в центрі Києва надає безліч переваг, для бізнесу - це відмінна можливість вибрати максимально вигідне офісне приміщення, або майданчик для магазину. Кожен підприємець, який дбає про комфорт не тільки своїх підлеглих, але і клієнтів, обов'язково повинен пам'ятати, що розташування офісу грає одну з ключових ролей в успішності бізнесу.

Поділ Плаза Резиденс - це сучасні приміщення в центрі міста зі зручною транспортною розв'язкою, відмінною інфраструктурою (адміністративними та банківськими установами), зручним під'їздом для автомобілів і парковкою, а також всілякими комунікаціями, необхідними для комфортної роботи.

Переваги магазинів і офісів для мешканців житлового комплексу Поділ Плаза Резиденс

Безпосередня близькість торгово-офісної частини і квартир в житловому комплексі, є незаперечним плюсом і для мешканців ЖК Поділ Плаза Резиденс. Крокова доступність магазинів, а для декого і робочого місця, стане ще одним великим "За" на користь безпечного і безтурботного життя в цьому сучасному житловому комплексі столиці.

Оренда і продаж комерційних приміщень в житловому комплексі Поділ Плаза Резиденс відкрита, а значить ми з нетерпінням чекаємо Вас за адресою: м.Київ, вул.Глибочицька, 73-77, найближча ст.метро "Контрактова площа". Телефонуйте нам (044) 338 27 27 та отримаєте вигідну пропозицію по нерухомості в серці столиці.

Купівля житлової або комерційної нерухомості в житловому комплексі "Podil Plaza & Residence" гарантує майбутнім мешканцям комфортне життя на гідному рівні

Більше дізнатися і познайомитися з житловим комплексом можна на сайті www.podil-plaza.com.ua.

Наступна публікація