Поради при купівлі нового авто

Поради при купівлі нового авто

Ціни, на які потрібно орієнтуватися зазвичай знаходяться у відкритому доступі на сайті виробника, але варто врахувати кілька нюансів.

Покупка нового автомобіля завжди викликає благоговійний трепет і приємне хвилювання, особливо, якщо це ваш перший авто. Але як на хвилі емоцій не зробити купу помилок при такій відповідальній покупці, адже підводних каменів при придбанні нового авто ціла купа: це може бути і не зовсім чесний дилер, і ваша підпис в неуважно вивчених документах, або докупкі "допів", які вам абсолютно не потрібні. Пропонуємо вашій увазі кілька рад при купівлі нового авто.

Напевно ви вже визначилися з кількома варіантами авто, які вам здаються найкращими. Тепер варто ретельно вивчити кожен з них. Якщо у вашому місті кілька дилерів, які пропонують конкретну модель, розумно вибрати кращого. Не попадайтеся на гачок реклами. У століття розвитку інтернету достатньо вивчити автомобильный портал Украины, якщо ви проживаєте в нашій столиці, і відсіяти несумлінних продавців.

Ціни, на які потрібно орієнтуватися зазвичай знаходяться у відкритому доступі на сайті виробника, але варто врахувати кілька нюансів. В базових комплектаціях автомобіль купити відразу практично неможливо: дилер заробляє на "допах". А якщо вас цікавить конкретна комплектація або колір, якої немає в автосалоні, доведеться робити замовлення і чекати. При такому замовленні потрібно заздалегідь уточнити терміни поставки – зовсім не хочеться чекати авто мрії кілька місяців. Ну а якщо ви вирішили купити щось серйозніше, то й часу потрібно витратити більше – наприклад, подивитися Обзор BENTLEY BENTAYGA.

 

Не варто нехтувати тест-драйвом. Якщо дилер не може запропонувати вам таку поїздку, просто посидьте за кермом, на місці пасажира. 10-20 хвилин і, якщо авто для вас не підходить, ви відчуєте дискомфорт. Якщо є можливість, то задавайте питання по автомобілю не тільки менеджера, але і технікам в сервісній зоні. Якщо ввічливо звернутися до механікам, то можна дізнатися про типові проблеми потенційної покупки.

Але ось, ви досягли домовленості, авто опинився в наявності в необхідній комплектації. Що далі? Проведіть зовнішній огляд авто, нікуди не поспішайте. Посмикайте двері, багажник, перевірте комплектацію. Важливим моментом є перевірка всіх документів: гарантійний талон, сертифікати та ліцензії. У паспорті повинні перебувати дата реєстрації, рік випуску і VIN-номер.

Якщо все в нормі, то через сміливо беріть авто і терміново їдьте на найближчу заправку за повним баком, так у нову машину палива заливають не більше пари літрів.

Наступна публікація