Потрібен кейтеринг в Києві, недорого і щоб з душею?

Потрібен кейтеринг в Києві, недорого і щоб з душею?

Фото: ТСН.ua

Організація свят - справа не легка, трудомістка і займає багато часу. А наш народ, що не говори, не дивлячись на всі кризи та проблеми, святкувати любить, і робить це на широку ногу.

З цієї причини все більш популярним в Україні стає кейтеринг - надання послуг по організації застіль на віддалених точках.

Компаній, що займаються кейтерингом зараз чимало, але далеко не всі з них професіонали.

Щоб свято не було зіпсованим, краще доручити його організацію компанії "Yes! Catering", яка з 2013 року бере важку нішу по організації торжеств на українському ринку. За час діяльності фірма показала хороший результат, зайняла лідируючі позиції в сфері організації урочистих заходів.

Фахівці "Yes! Catering" зможуть організувати на вищому рівні будь-яку важливу подію:

  • банкети і пікніки;
  • корпоративи, різні вечірки;
  • весілля;
  • фуршети і презентації;
  • кава-брейки.

 Кожен захід буде по-своєму унікальним, особливим. Команда "виїзного ресторану" стежить за тим, щоб рівень обслуговування був високим, а вартість запропонованих послуг - доступною для клієнтів.

За допомогою зворотного дзвінка можна замовити послуги в "Yes! Catering". Співробітники компанії спочатку складають план заходу, після чого вирішують всі організаційні питання. Провести важливу для клієнта корпоративну подію або просто сімейне свято можна в будь-якому місці.

Чому саме "Yes! Catering"?

У Києві послуги з виїзного обслуговування пропонують різні організації. Є сенс почати співпрацю з перевіреною і надійною компанією "Yes! Catering". Вибравши цю фірму, клієнт отримує багато вигод:

  • індивідуальний підхід до організації заходу;
  • доступна вартість послуг;
  • високоякісне обслуговування;
  • смачні страви авторської кухні;
  • унікальність і оригінальність свята.

Велике значення має тематика і формат заходу, що проводиться. Наприклад, банкет не обійдеться без смачних закусок і красивого сервірування столу. Для організації кави-брейка знадобляться не тільки ароматні напої, а й свіжі солодощі. Фахівці "виїзного ресторану" враховують абсолютно всі побажання замовника, знають особливості організації будь-якого заходу.

Професіонали кейтерингової компанії вміють поєднати в одну концепцію тематику, оформлення і меню торжества. Основа меню - продукти від українських виробників. Кухарі не створюють однотипні страви, а пропонують кожному замовнику оригінальні і неповторні за смаком страви.

Кейтерінгова компанія "Yes! Catering" має великий досвід роботи, використовує новаторські ідеї при оформленні торжеств. Якщо потрібно здивувати гостей оригінальними стравами, високоякісним обслуговуванням, то краще звернутися за допомогою до професіоналів!

Наступна публікація