Реконструюють вулицю Глибочицька, де знаходиться престижний ЖК Поділ Плаза & Резиденс 

Реконструюють вулицю Глибочицька, де знаходиться престижний ЖК Поділ Плаза & Резиденс 

Кращому житлу - гідне обрамлення!

Вже скоро вулиця Глибочицька буде реконструйована, а це значить, що тисячі жителів ЖК Поділ Плаза & Резиденс на Глибочицькій, 73 отримають не тільки комфортні квартири з зручною інфраструктурою, а й будуть жити на облагородженої вулиці столиці з новим асфальтовим покриттям, менш гучними трамвайними коліями, інформаційними табло, зручними лавками та іншими побутовими моментами, які роблять життя мешканця мегаполіса простіше і приємніше.

А от життя в самому комплексі вже імпонує багатьом зручністю, витонченістю стилю, неймовірною енергетикою і неймовірними видами на Поділ. Житловий комплекс бізнес-класу розташований неподалік від метро "Контрактова площа" і відповідає всім вимогам кращого житла Києва. Продуманий ландшафтний дизайн, дитячі та спортивні майданчики, кафе, ресторани, паркінг, світлове огородження і декоративне підсвічування - все це робить життя мешканців комплексу гармонійної і красивою! А коли буде реконструйована ще й вулиця, то статусність вашого нового житла буде читатися в усьому!

Купуючи квартиру в цьому житловому комплексі, ви отримуєте максимум комфорту, сусідство із зірками, відомими бізнесменами і топ-менеджерами. Це житло, яким будуть пишатися ви і ваші діти, а різноманітність планувань дозволить вибрати ту саму квартиру мрії!

ЖК Поділ Плаза & Резиденс спроектований за європейськими критеріями найбільшої девелоперської компанією України "Status Group".

Компанія працює з 2005 року і успішно завершила будівництво комплексів "Золотий лев", "Рів'єра", "Status Grad", "Sky river", бізнес-центр "Platinum". На даний момент будуються об'єкти ЖК "OLYMPIC PARK", ЖК "Podil Plaza & Residence" і ЖК "Рів'єра-3". Головний принцип компанії: не йти на компроміс з якістю, виконувати всі роботи в строк.

Як повідомляють у відкритих джерелах, КП "Київпастранс" оголосили тендер на реконструкцію з очікуваною вартістю робіт 461,494 млн грн. Про це є відповідна інформація в системі державних закупівель "Prozorro". Початок аукціону намічається на 23 жовтня, а ось роботи по реконструкції повинні бути завершені до грудня 2020 року. При цьому, головною умовою замовника є п'ятирічна гарантія на виконані роботи!

Наступна публікація