Розпродаж «Чорна П'ятниця» в інтернет-магазині Stylus

Розпродаж «Чорна П'ятниця» в інтернет-магазині Stylus

Stylus

В Україні все більше вкорінюється акція «Чорна П'ятниця», яка прийшла до нас зі США.

Так, магазин гаджетів і побутової техніки «Стилус» оголосив про грандіозий розпродаж, який стартує 27 листопада 2017 року. Цей день обіцяє бути повним величезних знижок на телевізори, смартфони, холодильники, ноутбуки, навушники та іншу техніку.

Stylus

Трохи історії

В Україну ця акція прийшла з Америки, де глобальні мега-розпродажі влаштовуються після Дня Подяки. У нашій країні Чорна П'ятниця вперше проводилася в 2013 році: в одному з торгових центрів влаштували нічний розпродаж. Подія щорічно стає популярнішою в кожному куточку країни.

Чим приваблює захід? Є кілька відповідей:

• низькі ціни;
• суперзнижки;
• гарантійний сервіс.

Для участі в заході люди навіть беруть відгул, адже так хочеться «спіймати удачу за хвіст», а для цього потрібно бути напоготові. Карколомні знижки Чорної П'ятниці дозволять купити за вигідною ціною те, про що ви давно мріяли: мобільні телефони, фотоапарати і багато іншого буде представлено за вигідними акційними пропозиціями.

Які умови?
Вартість товару падає, а як щодо гарантії? Вона в силі! Діють умови повернення та обміну, якщо з моменту покупки товару в Чорну П'ятницю пройшло менше 2 тижнів. 14 днів дається на ознайомлення з покупкою, тестування нового придбання, щоб переконатися в його повній справності та ідеальній роботі.

В період проведення Чорної П'ятниці інтернет-магазини пропонують знижки до 80% — встояти перед таким неможливо. До Чорної П'ятниці 2017 готуються привабливі пропозиції з доставкою по Україні і зручним способом оплати.

Stylus

Як встигнути і що можна купити в Чорну П'ятницю?

Для того, щоб вдало скористатися «п'ятничними» знижками, заздалегідь продумайте, що ви хочете придбати і який у вас бюджет. Судячи з опитувань, більшість українців у дні знижок буде цікавити побутова техніка і електроніка. Багато хто збирається купувати в період розпродажу «розумні годинники», ноутбуки та смартфони.

Інтернет-магазин Stylus пропонує відвідати онлайн-розпродаж, де буде представлений широкий асортимент продукції з різних категорій:
• гаджети та аксесуари;
• ноутбуки, планшети;
• ТВ, фото, аудіо;
• для дому та офісу;
• побутова техніка.

Жодних обмежень для участі по містах не існує, брати участь можуть навіть жителі невеликих населених пунктів: для цього вам потрібен буде тільки доступ до інтернету. Але найчастіше учасниками Чорної П'ятниці є Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів — найбільші міста України.

Наступна публікація