Розпродажі в Чорну П'ятницю 2017 на Покупон — крутіше, ніж новий iPhone X

Розпродажі в Чорну П'ятницю 2017 на Покупон — крутіше, ніж новий iPhone X

Тільки 5 днів з 24 листопада, в Чорну п'ятницю, розпродаж товарів і послуг зі знижкою до -90% на "Покупон".

У п'ятницю, 3 листопада, у 50 країнах світу стартували перші продажі довгоочікуваного iPhone X, який Тім Кук презентував 12 вересня. За традицією, за останнім дітищем Apple перед відкриттям магазинів вишикувалися черги з тисяч бажаючих. В Україні продаж ще не почався і остаточна дата старту ще не призначена. Передбачається, що в Україні теж буде ажіотаж навколо iPhone X серед тих, хто ще не встиг придбати його в іншій країні.

Поряд з реалізацією нових лінійок продукції Apple великі черги перед відкриттям магазинів щорічно шикуються по всьому світу в кінці листопада. Хтось запитає, що це таке? Це Чорна п'ятниця — період небувалих розпродажів і знижок у всіх магазинах. Той день, коли бажану дорогу річ можна придбати зі знижкою до -90%. За даними Національної федерації роздрібної торгівлі США, щорічно в цей день отоварюються сотні мільйонів американців.

Black Friday на "Покупон"

Хоча українського споживача і не особливо здивуєш знижками до –90%, Чорна п'ятниця в Україні — також період "скажених" розпродажів і знижок. Цього року Блекфрайдей стартує 24 листопада. Щорічно ця дата міняється, оскільки пов'язана з датою святкування Дня подяки в Америці, де вперше і з'явилася, і потрапляє на четверту п'ятницю листопада.

Варто відзначити, що розпродажі давно вийшли за межі звичайних магазинів і перемістилися в онлайн. Так, "Покупон" вже котрий рік організовує Чорну п'ятницю на своєму порталі. Тут зібрані тільки найкращі пропозиції від провідних магазинів, студій, кінотеатрів, шкіл і т. д. Хоча на "Покупон" кожен день як "чорна п'ятниця": постійні знижки та акції. Але тільки з 24 листопада протягом 5 днів відбудеться глобальний розпродаж зі знижками до 90%. Товари та послуги можна придбати в один клік, не виходячи з дому в будь-якому місті країни: в Одесі, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Києві або іншому.

Уточнити додаткову інформацію по акціях і знижкам, а також переглянути повний список пропозицій в Чорну п'ятницю завжди можна на сайті http://blackfriday.pokupon.ua.

Наступна публікація