Salamander: німецькі металопластикові вікна тепер і в Одесі

Salamander: німецькі металопластикові вікна тепер і в Одесі

Всесвітньо відомий виробник металопластикових енергозберігаючих вікон — компанія Salamander з Німеччини, — цього літа відкрив новий салон в Одесі.

Це вже третій в Україні шоу-рум, після Києва та Львова, де можна замовити віконні конструкції з оригінального німецького профілю за ціною виробника. Тепер теплі вікна, що виготовляються за європейськими стандартами, зможуть встановити в своїх будинках та квартирах і жителі Південної Пальміри. 

При виробництві вікон з армованого пластику для українського ринку використовується профіль високого класу енергоефективності (А+ і А++) зі збільшеною монтажною глибиною (в порівнянні з подібними виробами інших брендів):

  • Salamander Design 2D — трикамерний профіль глибиною закладення 60 мм;
  • Salamander Streamline на п'ять повітряних камер — 76 мм;
  • шестикамерний профіль Salamander Bluevolution шириною 92 мм. 

Для склопакетів застосовані енергозберігаючі скла з якісним ущільнювачем, простір між якими заповнений повітрям або аргоном. 

Металопластикові вікна бренду Salamander ідеально пропускають  світло, забезпечують відмінну термоізоляцію і хороший захист від шуму, пилу і води. Вони відрізняються:

  • білосніжною глянсовою поверхнею профілю;
  • великою товщиною його зовнішніх стінок (від 3 мм);
  • якісним надійним армуванням пластика сталевими оцинкованими смугами товщиною 1,5 мм;
  • оригінальної високоякісною фурнітурою від кращих світових виробників: МАСО (Австрія), Roto (Німеччина), Reze (Туреччина). 

У новому салоні жителі Одеси можуть не тільки ознайомитися з асортиментом виробів для віконних або дверних прорізів, балконів і терас відомого німецького виробника, а й замовити безкоштовні послуги професійного замірника. Він на місці допоможе визначитися з вибором профілю, проконсультує щодо можливостей тих чи інших конструкцій, а також прямо на дому оформить замовлення на виготовлення та установку вікон. 

Можна також замовити пластикові вікна в Одесі на сайті офіційного дилера компанії-виробника Salamander. І хоч вартість цих вікон буде трохи вище середньоринкової, їх висока якість і довговічність є вагомими аргументами на користь незначної переплати. 

Довідка про компанію:

Компанія Salamander поставляє в Україну типові металопластикові вікна і віконний профіль, вироблений німецькою фірмою Salamander Industrie-Produkte GmbH, а також виготовленням вікон і дверей нестандартних розмірів і форм. Для виробництва вікон компанія-дилер має власний завод, оснащений найсучаснішим німецьким обладнанням і технологіями, на якому працює персонал, який пройшов підготовку на підприємствах німецького виробника. 

Контакти:

Одеса, вул. Ніжинська, 65

тел.: (048) 785-79-99

 

Головний офіс:

Київ, вул. Жилянська, 45

тел.: (044) 225-81-05

Наступна публікація