Шопінг та розваги у ТРЦ "Оушен Плаза": у чому переваги

Шопінг та розваги у ТРЦ "Оушен Плаза": у чому переваги

ТРЦ "Оушен Плаза" – ультрасучасний торговий центр, який пропонує чудовий шопінг та веселий відпочинок.

Серед торгових центрів столиці України ТРЦ "Ocean Plaza" займає особливе місце. Розташований ультрасучасний торговий центр майже в центрі міста, що є одною з важливих переваг і пояснює стабільне збільшення числа відвідувачів закладу. Але відвідувачів привертає "Оушен Плаза" – популярний торговий центр в Києві, не тільки вдалим розташуванням, а й безліччю можливостей для вдалого шопінгу і повноцінного відпочинку. Для того, щоб отримати повну інформацію про магазини і сервісах ТРЦ, досить перейти за посиланням http://oceanplaza.com.ua

Незвичайний "Оушен Плаза"

Від інших київських торгово-розважальних центрів ТРЦ відрізняє в першу чергу оригінальна архітектура будівлі і ультрасучасний інтер'єр. Назва центру в повній мірі відповідає дизайну і інтер'єру будівлі. Зона головного входу відтворює атмосферу океанського берега, яку підкреслюють візерунки на стінах, що нагадують переплетення коралів. Скляний тунель, який з'єднує верхні поверхи будівлі, схожий на капітанський місток величезного лайнера.

Сонячне світло, яке проходить крізь скляний дах, наповнює приміщення затишком, а у темний час доби відвідувачі можуть насолоджуватися дивовижною ілюмінацією і оригінальними інсталяціями, в тому числі мультимедійними lightbox віджетами. Величезні екрани транслюють різні тематичні сюжети і рекламні відео.

Шопінг в "Оушен Плаза"

Шопінг в ТРЦ можна з повним на те правом назвати ідеальним. У найбільшому в Києві торгово-розважальному центрі розташовані магазини одягу та взуття провідних світових брендів з постійно поновлюваними колекціями. Вигідно купити в ТРЦ можна ювелірні прикраси і побутову техніку, дитячі товари і електроніку, продукти харчування в величезному гіпермаркеті і т.д. У дні розпродажів і знижок до численних банкоматів центру шикуються черги. Відвідувачам торгово-розважального центру пропонують свої товари більш 420 брендових магазинів, причому кількість бутиків постійно збільшується.

Відпочинок та розваги

Відпочити всією сім'єю або компанією в найбільшому торгово-розважальному центрі Києва можна в будь-який час. Величезний кінотеатр на 1600 глядачів демонструє в 8 залах новинки світового кінопрокату. Дітей чекає безліч атракціонів і найцікавіших ігор в парку розваг Хеппілон. У парку розваг є атракціони і для дорослих, тому кияни люблять приходити в "Оушен Плаза" всією сім'єю. Батьки, яким необхідно пройтися по магазинах, можуть доручити малюків турботливим аніматорам дитячої кімнати, а дитячі кафе завжди готові побалувати дітей різними смаколиками. Розташований на даху пляжний комплекс "City Beach Club" з двома басейнами приймає до 1200 гостей, а ввечері відвідувачі можуть в повним комфортом подивитися кіно на відкритому повітрі або провести веселу вечірку.

Основна розвага для відвідувачів ТРЦ "Оушен Плаза" – вигідний шопінг, але і для повноцінного відпочинку заклад пропонує масу можливостей.

Наступна публікація