Шостий турнір "Небесна Криниця CUP" завершено

Шостий турнір "Небесна Криниця CUP" завершено

Пройшов черговий футбольний турнір, організатором якого є компанія "Небесна криниця".

Пройшов черговий футбольний турнір, організатором якого є компанія "Небесна Криниця". Це змагання стало вже шостим. Вперше "Небесна Криниця CUP" був проведений в 2013 році. Головна ідея турніру - пропаганда здорового способу життя та популяризація спорту. Організатори хочуть нагадати офісним працівникам і власникам компаній про те, що рух - це життя. Хороший співробітник - здоровий співробітник!

"Небесна Криниця CUP 2018" в цифрах:

• 2000 годин роботи було витрачено співробітниками компанії "Небесна Криниця" на підготовку до заходу;

• в турнірі взяло участь 27 команд. Це найбільша кількість учасників за весь час проведення кубку;

• було зіграно більше 100 матчів і забито майже 800 голів;

• команди підтримувало понад 1000 уболівальників;

• футболістами і глядачами було випито понад 5 тисяч порцій кави та 5 тонн води.

Незважаючи на те, що турнір аматорський, його організація була проведена на професійному рівні, - це відзначили і учасники, і вболівальники. Жеребкування матчів пройшла на території VIP-ложі НСК "Олімпійського". Матчі були зіграні на нових футбольних полях. Арбітри ФФУ, коментатори, фото- і відеозйомка - все як в матчах професійних колективів.

Своїми враженнями поділилися учасники турніру.

Святослав Балей, капітан команди "АББ"

фото одного з матчів турніру

- Які у вас враження про турнір?

- Цього року ми вперше брали участь в "Небесна Криниця CUP". Трохи хвилювалися, але враження позитивні. Цей склад ми зібрали три-чотири місяці тому. Весь цей час команда готувалася до турніру.

- Хто входить до її складу?

- Тільки співробітники компанії "АББ". Така позиція керівництва. Насправді наша команда складається з 11 чоловік, але в кубку змогли взяти участь тільки шестеро. Решта - у відрядженнях. Вийшло так, що у нас був тільки один чоловік на заміну, але ми дуже хотіли зіграти в цьому турнірі!

- Чому ваша компанія велику увагу приділяє спорту?

- Керівництво піклується про рівень життя своїх співробітників, і спорт в цьому допомагає. Ми всі розуміємо, що важливим є не тільки моральний стан, але і фізичний. У здоровому тілі здоровий дух!

Сергій, компанія GMS

фото вболівальників команди GMS

- Як утворилася ваша команда?

- Я прийшов у компанію в 2015 році. Тоді футбольний колектив вже існував, але особливих активностей ми не влаштовували. Пізніше команда почала збиратися в парках, де не було ніяких умов для гри в футбол. Коли настала зима, поговорили з керівництвом, сказали, що в мороз на вулиці особливо не побігаєш. Начальство нас підтримало, і пішло-поїхало. В цьому році ми вперше взяли участь в "Небесна Криниця CUP".

- Які враження від турніру?

- Найбільш позитивні! Відволікаємося від роботи, весело проводимо час. Спасибі нашому керівництву, яке надало таку можливість. Залишається грати і показувати гідні результати!

- Чому ваша компанія підтримує спорт?

- Без спорту багато не проживеш. Фізичне навантаження допомагає тримати себе в тонусі, підвищує працездатність. Крім того, гра в футбол покращує комунікацію, що дуже важливо для компанії.

Павло Заєць, капітан команди Deloitte Ukraine

фото одного з матчів турніру

- Павло, ви особисто в дитинстві мріяли пов'язати своє життя з футболом?

- Як і у багатьох хлопців, була мрія стати професійним гравцем. Життя внесло свої корективи, але футбол і зараз для мене важливий.

- У Deloitte Ukraine спорту приділяється велика увага?

- Безумовно. У нас практично кожен другий співробітник регулярно бере участь в "Well-being"-заходів. Наша компанія спонсорує тренування і участь працівників в змаганнях з бігу, футболу, волейболу та баскетболу. Також Deloitte Ukraine проводить внутрішні змагання з планкінгу, настільного тенісу, спортивної ходьби і їзді на велосипеді.

Олексій Сінящік, капітан команди "Миронівський хлібопродукт"

- Олексій, планували Ви пов'язати своє життя з футболом?

- Не просто планував, але і грав на професійному рівні. Не склалось. Але футбол я не кидаю, для мене це відпочинок і хобі.

- Як у вас в компанії йдуть справи зі спортом?

- Практично кожен співробітник займається спортом. Наш керівник Косюк Юрій Анатолійович створив для цього всі умови. В офісі є тренажерний зал, де кожен може займатися у вільний від роботи час. Це допомагає тримати фізичну форму в порядку.

Сергій, гравець команди Winner Group Ukraine

- З якою командою ви б планували зіграти в майбутньому?

- NASA. Це був би просто космічний футбол! Якщо серйозно, - з "Укрзалізницею". Їх штат складається із 375 900 осіб. Думаю, у них команда найвищого рівня.

- Багато працівників Winner Group Ukraine займаються спортом?

- Багато. Кожен займається своїм: хтось щотижня підкорює Казбек, а хтось є учасником київської велосотки. Захоплення різні, але кожен співробітник Winner Group Ukraine розуміє важливість спорту і здорового способу життя.

Гравець команди "КИЙ АВІА"

- Компанія "КИЙ АВІА" велику увагу приділяє спорту?

- У штаті дуже багато молодих фахівців. Фізична активність і спорт - невід'ємна частина нашого життя. Компанія в усьому підтримує спортивні завзяття: є корпоративна футбольна команда, співробітники беруть участь в марафонах.

Турнір "Небесна Криниця CUP" залишив виключно позитивні враження. Задоволеними залишилися всі: футболісти оцінили цікаве суперництво з кращими корпоративними колективами, уболівальникам припали до душі захоплюючі ігри з великою кількістю голів. Велику користь турнір приносить і самим компаніям: згуртованість і командний дух, які формуються в ході футбольного суперництва, допомагають в досягненні бізнес-завдань.

Довідка

Компанія "Небесна Криниця" займається виробництвом і доставкою бутильованої води з 2001 року. Є лідером ринку і національним оператором, який обслуговує понад 50 тисяч домогосподарств і 10 тисяч офісів по Україні. З 2015 року компанія здійснює повноцінне забезпечення клієнтів обладнанням для споживання кави і натуральною зерновою кавою. За останні роки компанія "Небесна Криниця" неодноразово отримувала нагороди "Фаворит успіху", "Якість №1" та інші в категорії доставки води і підтверджувала свої лідерські позиції на київському ринку. Є єдиним в Україні членом європейської асоціації бутильованих вод Watercoolers Europe і членом Європейської бізнес асоціації та Центру "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності".

Наступна публікація