Швидка побутова допомога компанії "Мікс-Сервіс"

Сучасне життя важко уявити без побутової техніки. Пральні машини, холодильники, мікрохвильові печі, водонагрівачі, витяжки та пилососи роблять життя простіше і комфортніше.

Вони допомагають менше витрачати часу на побутові клопоти і більше приділяти увагу сім'ї. Тому коли побутова техніка виходить з ладу, люди нерідко панікують. Адже швидко повернути дієздатність поламаного приладу вдається далеко не завжди. На пошуки професійного і досвідченого майстра іноді йдуть тижні. Щоб усунути поломку в найкоротші терміни, досить звернутися в сервісний центр "Мікс-Сервіс".

Переваги компанії "Мікс-Сервіс"

Компанія "Мікс-Сервіс" спеціалізується на ремонті побутової техніки протягом останніх 5 років. Вона вигідно відрізняється від своїх конкурентів професіоналізмом, високим рівнем і швидкістю обслуговування, тому користується великою популярністю серед клієнтів. Люди, які хоча б раз ремонтували техніку в Сервісному центрі "Мікс-Сервіс", рекомендують компанію своїм друзям і знайомим.

Щоб втілити свій девіз — "прийдемо на допомогу вчасно" — компанія ретельно підбирає співробітників. Вона приділяє увагу не тільки кваліфікації і досвідченості кандидатів, але і їх людськими якостями. Фахівці фірми відповідально ставляться до своєї роботи. Вони швидко розглядають заявки і приїжджають на місце точно в призначений час, щоб в максимально короткий термін позбавити клієнта від проблеми.

Компанія "Мікс-Сервіс" дбайливо ставиться до своєї репутації, тому цікавиться думкою своїх клієнтів. Всі побажання та пропозиції замовників обов'язково розглядаються і враховуються. Співробітники компанії прагнуть виправдати довіру своїх клієнтів.

Які послуги надає компанія "Мікс-Сервіс"

Компанія "Мікс-Сервіс" здійснює ремонт побутової техніки будь-якої фірми. Фахівці сервісного центру постійно вдосконалюють свою майстерність і вивчають новітні технології, співпрацюючи з провідними виробниками побутової техніки — компаніями Atlantic, Ariston, Gorenje, Bosch. Тому вони здатні виявити і усунути несправності навіть в новітніх високотехнологічних пристроях, не порушуючи цілісності їх системи. Ремонт виконується з використанням сучасного діагностичного обладнання та інструментів. Несправні деталі замінюються оригінальними запчастинами, запас яких регулярно поповнюється завдяки прямим поставкам зі складів виробників.

Співробітники компанії "Мікс-Сервіс" не тільки ремонтують, але також встановлюють, налаштовують і обслуговують техніку. Якщо через поломки пристрою стався витік води або замкнулася електропроводка, фахівці виїжджають на місце моментально, щоб запобігти небезпечним наслідкам. Компанія надає свої послуги 6 днів на тиждень по 12 годин на добу. Тому будь-який клієнт може підібрати зручний час для виклику спеціаліста. Подати заявку можна на сайті сервісного центру, не виходячи з дому. Там же можна замовити зворотний дзвінок. Співробітники компанії зателефонують найближчим часом і дадуть відповідь на всі питання клієнтів.

Наступна публікація