Скай Рівер - ідеальне місце для сімейного відпочинку і романтичних поїздок.

Скай Рівер - ідеальне місце для сімейного відпочинку і романтичних поїздок.

SKY RIVER - це затишні апартаменти, СПА-зона, тренажерний зал, басейн, барбекю, дитячі майданчики, рибалка, велосипеди, прогулянки на яхті і красиві види на Дніпро.

Прекрасний острівець відпочинку на свіжому повітрі знаходиться поруч з Києвом, всього в 8 км від ст. метро Славутич. У заміському комплексі SKY RIVER  у вас є можливість провести час далеко від суєти в колі сім'ї, друзів або бізнес-партнерів чи просто влаштувати собі невелику відпустку. Тут кожен знайде заняття до душі. Маленьких гостей порадує дитячий майданчик на свіжому повітрі, безліч ігор та квестів, які дозволять провести час весело та з користю. А у батьків є можливість залишити дитину надійної няні та відпочити.

Комфортабельні номери з прекрасним сервісом можна зняти подобово або на тривалий період, щоб влаштувати невелику відпустку та відпочити всією сім'єю. Ми також подбали про ваше авто і зробили простору парковку.

Комплекс SKY River пропонує просторі стильні апартаменти з панорамним видом на Дніпро. LUX, STUDIO або STANDART - всі номери з безкоштовним доступом в Інтернет, повністю обладнани кухнею та просторою ванною кімнатою.

Спа-зона комплексу - це те місце, де мрії про ідеальний відпочинок стають реальністю. Римська парна, фінська сауна, японська купіль, сольова кімната, доріжка Кнейпа, інфрачервона сауна, термолежакі і розслабляючий масаж, послуги професійного банщика, кімната відпочинку з баром і різними видами чаю - все зроблено для того, щоб гості комплексу могли максимально розслабитися і відпочити.

Провести час з сім'єю за барбекю, половити рибу з дітьми, покататися на квадроциклах, влаштувати пікнік на березі Дніпра, прогулятися по набережній або на яхті. У клубному комплексі SKY RIVER є все, щоб відпочинок пройшов на найвищому рівні!

Для юних спортсменів та їхніх батьків є фітнес-зона з сучасними тренажерами і боксерським залом! Основу філософії спортивного і фітнес-комплексу складає турбота про здоров'я і бадьорості гостей!

У тренажерному залі встановлено сучасне професійне кардіо-обладнання та силові тренажери. У розпорядженні гостей бігові доріжки, велотренажери, еліптичні тренажери, килимки та всі необхідні аксесуари для виконання різних видів вправ. Є можливість скористатися послугами кваліфікованого тренера і зробити крок назустріч своїй ідеальній формі!

У SKY River кожен знайде собі заняття до смаку і отримає заряд енергії на весь тиждень!

Цієї осені, клубний комплекс SKY RIVER дарує в подарунок всім гостям, які проживають в апартаментах відвідування SPA і тренажерного залу!

Також в комплексі діє спеціальна пропозиція SPA-вікенду для пар - такий подарунок порадує другу половинку і викличе найприємніші емоції! Клубний комплекс SKY River - світ релаксу та якісного відпочинку перед вами!

Наступна публікація