Скільки коштує зняти квартиру в Києві цієї осені?

Скільки коштує зняти квартиру в Києві цієї осені?

Як вибрати відповідне житло в оренду? Скільки цієї осені коштує зняти квартиру в Києві? Відповіді на ці запитання підготував портал нерухомості Krysha.ua

Тенденція переїзду в столицю найкращих фахівців з обласних центрів не зменшується. І значить, попит на житло є завжди. Портали нерухомості пропонують досить варіантів у центрі, на околицях і в спальних районах — від економ і радянського гламуру до стильних новобудов. Кожен може вибрати відповідне житло і зняти квартиру в Києві на свій смак.

Вибираємо квартиру до душі і відповідно кишені

Столичні оголошення мають значний географічний діапазон. Якщо грошей не густо, а ймовірність довгої дороги на громадському транспорті не лякає, то підійдуть і спальні райони. Розглянемо деякі локації:

·      Бортничі. Перевага масиву — поєднання соснового лісу і озера Заплавного. Тут ідеальний тандем природи і багатоповерхівок (від хрущовок до новобудов). Ціни в Бортничах дуже демократичні. Найдешевша однокімнатна квартира обійдеться в 3500 гривень на місяць, плюс комуналка. Житло з однією кімнатою, сучасним ремонтом і пральною машиною пропонують в середньому за 5000 гривень. Дворівневі апартаменти на 2 кімнати з просторим плануванням пропонують за 8000 гривень.

·      Виноградар з Блакитним озером вважається одним з найбільш екологічно чистих куточків столиці. Типові хрущовки розбавляють сучасні ЖК. Тут немає великої кількості бутиків і дорогих ресторанів. Зате багато супермаркетів, шкіл, розвинена інфраструктура. Середня вартість однокімнатної квартири на Виноградарі стартує від 4500 гривень. Бажаєте жити з шиком? Будь ласка. Найдорожчу квартиру масиву — з 3 кімнатами, побутовою і кухонною технікою — пропонують за 18 тис. гривень на місяць.

·      Голосієво — ще одна зелена зона. Парк Феофанія, парк ім. Рильського, музей Пирогово забирають від міської суєти, позбавляють від загазованості мегаполісу. Найдешевша квартира з однією кімнатою в новобудові біля ст. м. «Либідська» здається за 4500 гривень. Двокімнатні апартаменти з косметичним ремонтом для сім'ї на вул. Набережно-Корчуватській пропонують за 6500 гривень. Найдорожча нерухомість Голосіївського району здається в ЖК «Василівський» за 28 тис. гривень на місяць. За цю суму пропонують апартаменти в будинку 2013 року, з охороною під'їзду і стелями висотою до 3 м.

·      Куренівка. Затишна, тиха, зелена. Двокімнатні апартаменти в хрущовці з балконом пропонують за 6000 гривень. Аналогічні варіанти в просторих новобудовах здаються за ціною від 8000 гривень в місяць. Комунальні послуги оплачуються окремо.

Пропозиції по інших районах дивіться на сайті Krysha.ua.

Чого очікувати восени на столичному ринку нерухомості

Столичні забудовники здають нові об'єкти стабільними темпами. Через великий обсяг зданої нерухомості підвищення вартості оренди не слід очікувати. Велика кількість пропозицій на порталі Кrysha.ua повністю це підтверджує.

Наступна публікація