Смарт-годинник: необмежені можливості на руці

Смарт-годинник: необмежені можливості на руці

Чорна п'ятниця — час, коли магазини оголошують грандіозні розпродажі і запаморочливі знижки.

Це відповідний момент, щоб почати готуватися до новорічних та різдвяних свят, адже можна вигідно придбати подарунки. Не відкладайте на потім те, що краще купити в Чорну п'ятницю.

Якщо давно мрієте про смарт-годинник, зробіть собі подарунок без докорів сумління. Прості поради допоможуть вибрати відповідну модель і залишитися задоволеними покупкою.

Смарт-годинник: як не розгубитися в магазині

Сучасні наручні пристрої не просто показують час, а й виконують роль помічників смартфонів. Розумні годинники дозволяють стежити за фізичною активністю власників, управляти дзвінками, повідомленнями та плейлистом. У кожній з моделей прихований необмежений функціонал, який спрощує життя користувачів. Однак до вибору смарт-годинника варто підійти відповідально, орієнтуючись на кілька нюансів:

  1. Дизайн. Це перше, на що користувач звертає увагу, дивлячись на пристрій. На ринку представлені моделі з різними формами, колірними рішеннями і декоративними елементами. Якщо плануєте носити годинник з повсякденним одягом, вибирайте моделі з лаконічним дизайном. Активним людям підійдуть варіанти зі спортивним оформленням.
  2. Операційна система. Зверніть увагу на цей параметр, щоб пристрій сполучався зі смартфоном. В іншому випадку половина функцій розумних годин виявляться марними.
  3. Захищеність. Виробники пропонують гаджети не тільки з надійним корпусом, але і склом зі спеціальним покриттям. Воно захищає від попадання пилу і вологи. Моделі з водонепроникністю не нижче 7 балів не бояться бризок і підходять для занять в басейні.
  4. Тип дисплея. Найпоширеніший варіант — матриця AMOLED. Технологія забезпечує насичені і глибокі кольори, захищає очі від перевтоми. Пристрої з таким дисплеєм демонструють відмінні кути огляду.
  5. Автономність. Від часу роботи девайса залежить, чи не підведе він в невідповідний момент. Чим ширше функціонал смарт-годинника, тим швидше його заряд прагне до 0%. Зверніть увагу на моделі з батареєю, яка тримається не менше 2 днів.

Лідери ринку смарт-годин

Кожен пристрій, представлений в продажу, вартий уваги, однак першість належить кращим. Перед вами рейтинг моделей-лідерів у співвідношенні ціна / якість:

  1. Apple Watch Series 5. "Яблуневий" виробник не зупинився на досягнутому і в вересні 2019 представив новинку з оригінальними циферблатами і корпусом з алюмінію, нержавіючої сталі, титану та кераміки.
  2. Samsung Galaxy Watch Active 2. Пристрій зі стильним яскравим дизайном і широким функціоналом.

Такий гаджет — відмінний привід взяти час під контроль. Підписуйтесь на розсилку на сайті Comfy.ua і стежте за інформацією про Чорну п'ятницю, адже очікуються знижки на деякі групи товарів. Поспішайте бути першими, щоб стати щасливими володарями хорошої техніки з мінімальним цінником.

Наступна публікація