Смартфони Honor — море можливостей

Смартфони Honor — море можливостей

Одним з найбільш амбітних сучасних брендів в сфері смартфонів і мобільних телефонів став Honor від знаменитої компанії Huawei.

Широкий модельний ряд, оригінальні ідеї талановитих дизайнерів, новітні мобільні технології — ось секрет успіху Honor в Україні.

Зараз смартфони Honor є одним з найяскравіших прикладів вдалого поєднання привабливого дизайну і збалансованих функціональних характеристик. З тих пір, як Honor повернувся на український ринок, пройшло зовсім небагато часу. Але рівень його популярності вже досяг рівня найпопулярніших лінійок від визнаних світових брендів.

Секрет його успіху

Продажі знаменитого китайського смартфона ростуть, а модельний ряд стрімко розширюється. І сьогодні Honor з його подвійною камерою, яка стала для нього «фірмовим знаком», впізнається з першого погляду.

Можна назвати кілька причин, за якими варто придбати смартфон бренду Honor.

·      Функціональність. Huawei створювала цю лінійку девайсів з прицілом на шанувальників мобільного інтернет-серфінгу. Всі моделі цього ряду приголомшливо зручні і функціональні, мають інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, дуже прості в управлінні.

·      Стиль. Дизайн новинок від марки Honor приваблює і запам'ятовується. За елегантністю ці смартфони можуть посперечатися з багатьма флагманськими моделями лідерів у даній сфері, що вже встигли завоювати український ринок.

·      Унікальність. Це не просто різновид смартфонів Huawei, а абсолютно новий продукт. Ці мобільні гаджети стоять осібно від усіх інших моделей відомого китайського виробника.

·     Модельний ряд. Він різноманітний як у плані цін, так і характеристик.

Найцікавіше

·      Камера. Це справжня «родзинка» даної лінійки. Камери ідеально підходять як для створення соковитих яскравих фото, якими приємно поділитися в соціальних мережах, так і для спілкування через інтернет-месенджери.

·      SIM-карти. Смартфони цього модельного ряду підтримують роботу двох сім-карт, так що ви зможете вибрати оптимальну комбінацію тарифів від ваших улюблених операторів мобільного зв'язку.

·      Екран. Виробник оснащує свої девайси яскравими IPS екранами з чітким і реалістичним зображенням.

·      Бездротові технології. Смартфони Honor підтримують не тільки 3G, але і 4G-формат.

Всі пристрої цієї мобільної лінійки працюють під управлінням ОС Android, що робить її управління зрозумілим і зручним.

Наступна публікація