SmartLead готує до запуску власний маркетплейс

SmartLead готує до запуску власний маркетплейс

Можливості нового маркетплейса будуть в кілька разів вищими, ніж у нинішніх.

Кілька днів тому Володимир Солошенко, автор унікальної системи продажу SmartLead, у коментарі журналістам повідомив, що найближчим часом його команда планує запуск власного маркетплейса в Україні, можливості якого будуть в кілька разів вищими, ніж у нинішніх.

Основною перевагою у запуску маркетплейса Володимира є той факт, що у нього за плечима стоїть величезна команда з 2500 учнів, які успішно працюють в інтернет-комерції за його методикою. Саме вони отримають пріоритетне право на розміщення товарів з практично необмеженим функціоналом.

Зі слів Володимира, за період існування школи SmartLead він спільно з командою і учнями вивчили всі можливі оптимальні методології торгівлі через найбільші маркетплейси України, серед яких є Rozetka, Prom, Allo, Olx та інші. Тепер вони точно знають, чого бракує  і що полегшить умови ведення бізнесу для кожного підприємця в майбутньому на власному маркетплейсі, де будь-який підприємець або виробник зможуть почати продаж власних товарів всього в кілька кліків, використовуючи весь функціонал системи.

Як відомо, нині Володимир Солошенко розвиває свою школу SmartLead, відгуки про яку не залишать нікого байдужим. Особливістю навчання в Смартлід є унікальна можливість інтеграції своїх товарів одразу на всі маркеплейси країни без жодних технічних навичок і необхідності програмування. Більше того, вам не потрібно формувати товарні запаси і ви навіть можете почати бізнес в інтернеті, продаючи чужі товари, водночас не вкладаючи свої гроші. Ваш заробіток буде нараховуватися за рахунок націнки на товари. У процесі навчання команда Smart Lead надає бази перевірених і тих, які зарекомендували себе продавців, які дають найкращу ціну і якісні товари для реалізації.

Відмінністю онлайн-школи Смарт Лід від більшості аналогічних, яких останнім часом стає все більше і більше, в тому, що тут ви отримуєте не просто теорію. Тут ви отримуєте покроковий алгоритм дій і навички, які безпосередньо будуть впливати на ваші продажі. Навчання проводитимуть експерти-практики, у яких достатньо великий багаж знань за плечима. Де ви навчитеся керувати своїм бізнесом, налаштовувати процеси, вести маркетинг і запускати рекламні кампанії на таких відомих платформах, як Facebook, Instagram та інші.

Дивлячись на ривок у сфері інтернет-комерції в світі загалом, стає абсолютно очевидним той факт, що ця сфера буде розвиватися і далі. І з огляду на останні реалії в світі у зв'язку з карантином та його наслідками онлайн-освіта та онлайн-бізнес для багатьох можуть стати "рятівним кругом". Тож  ухвалюючи рішення про вибір на користь тієї або іншої онлайн-школи, зверніть увагу на експертів і їх реальний досвід за плечима. Тільки в таких випадках проходження онлайн-навчання несе безперечну користь, оскільки можна отримати досвід від практиків і задавати питання, відповіді на які вони часто отримували крізь десятки проб і помилок і безліч витрачених грошей.

Наступна публікація