Стартував новий страховий продукт від СК "Талісман Страхування"

Стартував новий страховий продукт від СК "Талісман Страхування"

На всіх власників договору КАСКО #стартуйколизахочеш чекають гарантовані бонуси у вигляді приємних подарунків.

Сучасна страховка КАСКО СК "Талісман Страхування" гарантує 100 % компенсацію збитку при ДТП. Особливість даного продукту в тому, що виплати проводяться навіть тим клієнтам, які на момент виникнення страхового випадку не оплатили повний річний внесок КАСКО.

З листопада 2015 страхова компанія "Талісман Страхування" розпочала реалізацію інноваційного страхового продукту КАСКО #стартуйколизахочеш. Нова програма КАСКО #стартуйколизахочеш з одного боку об'єднує в собі основні класичні ризики по захисту автомобіля, такі як викрадення, пошкодження або знищення в результаті ДТП або протиправних дій третіх осіб, а також пошкодження каменем з під коліс іншого автомобіля, а з іншого боку, дає унікальне право клієнту управляти опцією включення захисту на власний розсуд.

Дана програма діє щомісячно, тобто клієнт сплачує щомісячний платіж, рівний 1/12 страхової премії за договором КАСКО. Сплачений клієнтом щомісячний страховий платіж відразу ж активує режим захисту автомобіля на місяць вперед, при цьому, якщо клієнт не буде користуватися автомобілем або планує відпустку, можна пропустити наступний місяць оплати і тим самим деактивувати дію програми страхування автомобіля за договором КАСКО. Далі за необхідності програму КАСКО #стартуйколизахочеш можна знову включити за потребою клієнта в будь-який момент.

Визначною рисою нового продукту є те, що це єдина програма КАСКО на українському ринку, яка здійснює 100% виплату страхового відшкодування при пошкодженні в ДТП в будь-який період дії договору, навіть якщо клієнт здійснив всього один платіж, і не вимагає доплати від клієнта всієї (або повної) річної суми по КАСКО.

У той час як за звичайною кредитною програмою оплата по КАСКО за рік є для клієнта обов'язковою, а виплата по страховому випадку буде зменшена на суму, якої не доплатив клієнт за рік. Фактично нова програма — це повноцінне річне КАСКО на місячній основі, тобто за 1/12 його вартості.

"У самій назві нового КАСКО #стартуйколизахочеш закладена унікальна можливість отримати повноцінний страховий захист автомобіля на будь-який період часу, — розповідає Ася Трубицька, заступник генерального директора СК" Талісман Страхування", — а також це відмінний варіант для тих водіїв, які не купували КАСКО через дорожнечу чи не впевненості, що будуть цілий рік використовувати автомобіль. Нова програма — це оптимальне поєднання комплексного страхового захисту і доступній вартості. У середньому щомісячний платіж за договір страхування буде дорівнювати вартості поліса ОСАЦВ на це ж авто.

"Припинити дію договору страхування можна в будь-який момент часу. Відсутність наступного платежу від клієнта є зупинкою договору. При цьому немає необхідності витрачати час на відвідування офісу страхової компанії, написання заяви, очікування розрахунку утриманої суми за використаний період та отримання залишку невикористаного платежу.

Крім усього, на всіх власників договору КАСКО #стартуйколизахочеш кожен квартал чекають гарантовані бонуси у вигляді приємних подарунків — літри пального або зниження страхового тарифу при безаварійному керуванні автомобілем. З новим КАСКО страховий платіж може тільки зменшуватися, але збільшуватися не може.

"Нашою основною метою при створенні нового продукту КАСКО було задоволення існуючого попиту на базову страховий захист автомобіля і забезпечення його цінової доступності для клієнтів. Вартість автострахування на ринку зросла, тому надаючи можливість помісячної оплати, ми робимо продукт доступним для кожного автовласника", — додає А.Трубіцька.

КАСКО #стартуйколизахочеш має ті ж клієнто-орієнтовані опції, що і вся лінійка КАСКО від СК "Талісман Страхування" — це виплата до 3 % від страхової суми без довідки ДАІ, можливість оформлення страхового випадку за Європротоколом, територія дії КАСКО при ДТП — Україна, країни СНД та Європи. При цьому страхова виплата провадиться без урахування зносу, що означає, що сума компенсації за пошкоджені деталі і запчастини розраховується, як за нові.

Оформити договір страхування КАСКО #стартуйколизахочеш дуже просто — на сайті http://talisman-sk.com.ua/ або за телефоном: 0 (800) 50-00-10.

Довідка

СК "Талісман Страхування" — перша в Україні компанія 100 % прямого страхування. Компанія створена в 2000 році і на даний момент налічує майже 100 співробітників (не рахуючи аварійних комісарів) і більше 12 тисяч клієнтів. Головний офіс компанії знаходиться в Києві, продаж послуг здійснюється на всій території України, врегулювання збитків здійснюється мережею аварійних комісарів, які працюють у всіх областях і великих містах цілодобово сім днів на тиждень. Партнером компанії у врегулюванні страхових випадків є компанія "Юніверсал Асістанс", один з лідерів ринку свого сегменту.

У червні 2014 EMF Capital Partners, керуюча компанія інвестиційного фонду New Europe Insurance Fund, прийняла рішення про покупку контрольного пакету акцій СК "Рітейл-Страхування", перейменувавши її в СК "Талісман Страхування". Угода в 7 млн. дол. США стала однією з найпомітніших на українському фінансовому ринку в минулому році, за версією журналу "Forbes Україна".

Наступна публікація