"Статус груп" - головний спонсор "Новорічної програми на біс" від "Вечірнього Кварталу-95"

"Статус груп" - головний спонсор "Новорічної програми на біс" від "Вечірнього Кварталу-95"

"Статус груп", одна з кращих будівельних компаній України та "Вечірній Квартал - 95" з програмою "Новорічний концерт на біс" подарували гарний настрій глядачам в культурному центрі Freedom Hall (Фрідом Холл) в Києві 24 січня 2020 року.

Цікаві сюжетні лінії та актуальний гумор, гарний настрій і яскраві емоції - на завершальному новорічному концерті панувала незабутня атмосфера радості і веселощів. Оваціями зустрічав глядацький зал розповідь про генерального партнера заходу - компанію "STATUS GROUP".

Компанія успішно працює на українському ринку з 2005 року, будує нерухомість преміум, бізнес і комфорт класу з повноцінною інфраструктурою, з торговими і офісними площами, дитячими садками, школами та спортивними стадіонами.

Девелопера відрізняють якість, професіоналізм, повноцінне та своєчасне виконання зобов'язань, чесність і порядність. Саме тому серед клієнтів компанії безліч представників Української політики, дипломатів, артистів шоу-бізнесу, спортсменів і тих людей, які ставлять собі високу планку при виборі майбутнього житла. Нерухомість від "STATUS GROUP" вибирають ті, кому важливий комфорт у всьому! Сильна команда фахівців і інноваційні технології в будівництві роблять об'єкти компанії еталонними і перспективними. Особливу роль відіграє місце розташування - для своїх клієнтів забудовник вибирає тільки райони з зручною транспортною розв'язкою поблизу від метро.

Сьогодні компанія активно зводить житловий комплекс бізнес-класу "Podil Plaza & Residence", амбітний ЖК "Olympic Park"  з власним професійним стадіоном і затишний ЖК "Рів'єра-3" з набережною та пляжем. У портфелі у забудовника ЖК "Рів'єра-1" і "Рів'єра-2", бізнес-центр "Platinum", ЖК "Status Grag", ЖК "Золотий Лев", клубний комплекс "Sky River".

Девелоперська компанія "Статус груп" пишається довірою інвесторів, намагаючись дарувати тільки позитивні емоції і враження від співпраці. Відправляючи позитивний меседж людям і отримуючи у відповідь неймовірний заряд енергії для подальших звершень. Саме тому забудовник часто підтримує спортивні, розважальні, а також благодійні заходи, які роблять життя більш наповненим і гармонійним.

 "STATUS GROUP" - більше, ніж просто нерухомість, це те майбутнє, яке ми створюємо для вас і ваших дітей!

Наступна публікація