Статус Груп: секрет успішного бізнесу в клієнтоорієнтованому підході

Статус Груп: секрет успішного бізнесу в клієнтоорієнтованому підході

Статус Груп - за 14 років діяльності ім'я забудовника стало синонімом якості та надійності для десятків тисяч українців.

Якісно будувати не тільки будинки, але й взаємовідносини з клієнтами - одна з основних базових цінностей компанії "STATUS GROUP". Позитивні емоції на етапі покупки і після укладання угоди - це те, що приваблює нових клієнтів і дозволяє рекомендувати компанію друзям та колегам. Разом з нерухомістю преміум і комфорт класу в "STATUS GROUP" кожного чекають привітність, турбота та індивідуальний підхід. Девелопер надає унікальний сервіс для тих, хто цінує комфорт і свій особистий час.

Оренда і продаж комерційної і житлової нерухомості з ремонтом або після будівельників, широкий вибір планувань, площ, надання дизайн-проекту - забудовник виконує всі побажання замовника і реагує на запит в найкоротші терміни. Менеджери компанії постійно проходять навчання, щоб зробити процес спілкування з клієнтом більш ефективним, відчувати його потреби і запити.

"STATUS GROUP" - це висока якість будівництва, з урахуванням нових технологій і архітектурних трендів. Постійний процес вдосконалення дозволяє бути попереду конкурентів і пропонувати покупцеві вигідні рішення. Бізнес-центр "Platinum", ЖК "Статус Град", "Золотий Лев", багатофункціональний ЖК "OLYMPIC PARK", житловий комплекс бізнес-класу "PODIL PLAZA & RESIDENCE", ЖК "Рів'єра" з власною набережною та фонтаном, унікальний клубний комплекс "SKY River" на Дніпрі з причалом для яхт і неперевершеним сервісом - кожен з об'єктів компанії відрізняє вигідне місце розташування і грамотне поєднання якості та комфорту.

Величезна увага приділяється безпеці жителів та охороні особистого майна мешканців. Об'єкти оснащені сучасними системами відеоспостереження і знаходяться під цілодобовою охороною. Відеоспостереження з різним ступенем деталізації, ідентифікація осіб, що входять в житлові комплекси, грамотна організація гостьового доступу і доступу в офіси, зовнішнє огородження і фізичні бар'єри проти проникнення - вжито всі заходи для спокою і безпеки мешканців!

"STATUS GROUP" - надійний партнер і союзник, який прагне перевершити очікування!

Наступна публікація