Статус Груп - спонсор Чемпіонату бойового Самбо та Черлідінг серед молоді в Україні

Статус Груп - спонсор Чемпіонату бойового Самбо та Черлідінг серед молоді в Україні

У вихідні, 13 та 14 квітня 2019 року, за підтримки Департаменту Молоді та Спорту Київської міської державної адміністрації відбулися відкриті чемпіонати: Києва, а далі України з бойового Самбо серед чоловіків та юніорів.

Чемпіонат проходив в напруженій атмосфері серед активної та позитивно зарядженої молоді.

Понад 150 спортсменів, які представляють близько 30 клубів, прибули на довгоочікуваний поєдинок, який для будь-якого міг увінчатися повною поразкою або гучною перемогою із загальним визнанням. У змаганні боролися за можливість зайняти місце в збірній Києві, а також потрапити в відбір чемпіонату України.

Серед авторитетно заявлених спонсорів виступила девелоперська компанія Статус Груп, а в її особі Голова Наглядової ради Андрій Стріхарский - який є авторитетною та довіреною особою в очах своїх інвесторів і співробітників.

Ведучи свій бізнес, він ставить акцент і на соціальному розвитку особистості в цілому - тримаючи руку на пульсі будь-яких активностей серед молоді, і всіляко підтримуючи їх. Це соціально відповідальна особа з багаторічним стажем будівництва, яка зацікавлена не тільки в архітектурній забудові столиці, але і в піднятті морального духу молоді в країні. Регламент будь-яких життєвих змагань передбачає дотримання загальноприйнятих правил, де важелем виступають виключно чесні стратегії ведення бізнесу. Статус Груп - компанія чемпіон, яка будує житлові комплекси комфорт, бізнес- і преміум класу, крокуючи в ногу з сучасними запитами: з багатофункціональною інфраструктурою в м. Києві, в п'ятихвилинній доступності від метро.

Також, 14 квітня 2019 року відбувся Відкритий Всеукраїнський турнір з черлідінгу "Open Championship of cheerleaders of Ukraine"- в Програмі змагань взяли участь спортсменки з усіх регіонів України та Казахстану. Запорука зміцнення віри в себе окрім чесної Суддівської Колегії була дружня підтримка незалежних та сильних духом меценатів. Одним з яких є лідер будівельного сегменту компанія Статус Груп. Вони завжди націлені на своєчасне зведення житла, а разом з тим і якості життя кожного, закладаючи фундамент не лише в подальше будівництво, але і в надійні та довірливі відносини з інвесторами. Час не любить, коли його витрачають даремно, а злагоджена робота Статус Груп гучне тому підтвердження.

Наступна публікація