Статус Груп - травневі пропозиції

Статус Груп - травневі пропозиції

Статус Груп - великий девелопер Києва, який успішно здійснює свою будівельну діяльність з 2005 року.

Протягом 14 років компанія налічує 9 об'єктів, 6 з яких здані і введені в експлуатацію і 3 на стадії будівництва. Компанія "повного циклу", що виконує функцію забудовника, замовника, інвестора і генпідрядника, своєчасно втілює об'єкти, заслуговуючи на багаторічну повагу та довіру серед інвесторів.

Загальною філософією компанії Статус Груп є базування на європейських цінностях, де головним є рівень надійності, а роботи виконуються в терміни і відповідно плану. Результатом продуктивної роботи кваліфікованих будівельників та інженерів є збудований механізм, де кожен житловий комплекс - це унікальна та облаштована територія з інфраструктурою.

За роки будівництва здано і заселено шість об'єктів, такі як: два житлових комплекси комфорт-класу Рів'єра-1 і Рів'єра-2 в п'ятихвилинній доступності до станції метро Славутич, житловий комплекс бізнес-класу Статус Град, Бізнес-Центр Platinum в пішої доступності від метро Осокорки, клубний комплекс преміум-класу Sky River в десяти хвилинах від метро Славутич, клубний комплекс комфорт-класу Золотий Лев на Дарниці. Втілені об'єкти є ознакою статусності і комфорту для кожного, будь то комерційна або житлова нерухомість.
Також будуються масштабні об'єкти: житловий комплекс Олімпік Парк комфорт-класу в 200 метрах від метро Бориспільська, житловий комплекс бізнес-класу Podil Plaza & Residence на Подолі в десяти хвилинах від метро Контрактова Площа, житловий комплекс комфорт-класу Рів'єра-3, в п'яти хвилинах від ст.м. Славутич (будучи сусідом зі своїми однойменними комплексами).

Забудовник радує знижками на придбання житлової та комерційної нерухомості - до кінця травня визначені наступні акційні пропозиції:

Комплекс Олімпік Парк, що складається з трьох черг, кожен з яких складається з п'яти секцій, на сьогоднішній день пропонує покупку квартир від 17 тис.грн. за м2. Здійснюючи 100% оплату до кінця травня, потенційний інвестор автоматично одержує 5% знижку! У ЖК Олімпік Парк квартири від 30 м2 до 140 м2.

Житловий комплекс бізнес-класу Podil Plaza & Residence, що складається з чотирьох черг, на сьогоднішній день пропонує квартири від 30 тис.грн / м2 і за комерційні приміщення від 55 тис.грн / м2. Також до кінця весни діє акційна пропозиція: знижка -13% в III секції (квартири на 116,75 м2), і на IV секцію поширюються знижки -5%, -6% і -7% на квартири від 57,74 м2 і 5 % на II секцію комплексу. Придбати квартиру за дуже вигідною ціною можна зараз в ЖК Рів'єра!

Готове житло за ціною інвестицій - 21 000 грн / м2. Унікальна пропозиція поширюється на 2к і 3 до квартири площею понад 80 м2.

Але і це ще не все! ЖК Рів'єра проводить акцію, присвячену Дню Вишиванки: з 14.05 до 20.05.2019 р з наданням -5% знижки всім, хто в цей період прийде всією сім'єю в вишиванці в відділ продажів! Можна взяти участь в конкурсі на кращу вишиванку.

У ЖК все ідеально - продумані планування приміщень, сучасний дизайн комплексу, функціональна набережна у дворі, місця для відпочинку, дитячі і спортивні майданчики, фонтан на воді, відкриття якого заплановано на 1 червня цього року.

Родзинка комплексу - панорамне скління, що відкриває неймовірні види на Дніпро. Девелопер Статус Груп постійно піклується про своїх клієнтів, створюючи унікальні об'єкти нерухомості, періодично створюючи лояльні пропозиції і акції.

Наступна публікація