Статус Груп запустила фонтан на набережній біля ЖК "Рів’єра"

Статус Груп запустила фонтан на набережній біля ЖК "Рів’єра"

Забудовник Статус Груп невпинно працює над будівництвом та навколишнім оточенням для киян.

Забудовник Статус Груп невпинно працює над будівництвом та  навколишнім оточенням для киян. Голова наглядової ради компанії – Стріхарський А.П. постійно тримає руку на пульсі часу, влаштовуючи найкомфортніші умови проживання. Відповідаючи на запити всіх бажаючих, і відгукуючись на побажання мешканців мікрорайону Осокорки, уважне керівництво не припиняє дивувати оточуючих.

Так, 9 червня 2019 р., біля I черги ЖК "Рів'єра" у довгоочікувану неділю відбулось урочисте відкриття світлодинамічного фонтану! У затишному дворі комплексу, де знаходиться затока Дніпра, компанія "Басейни та технології" спроектувала та встановила видовищний світлодинамічний фонтан за особистої ініціативи Стріхарського А.П.  Генеральний директор компанії з проектування архітектурної водяної споруди Гребенніков А.Ю. особисто завітав на свято, висловивши щиру подяку за відмінну співпрацю і сприяння Status Group в цьому чудовому проекті, створеному тільки на благо і затишок.

Не обійшлося на заході і без теплих слів керівника комітету самоврядування населення мікрорайону Осокорки – Чуйко Т.М., яка від багатьох місцевих жителів виразила слова неосяжної подяки,  підкресливши значимість забудовника Статус Груп у житті і відновленні району в цілому.

Це яскраве свято прикрашали численні запрошені гості, такі як Дорійчук Р.М (Голова громадської благодійної організації "Дарницька Громадська Варта"); офіційний представник від Гончарова В.В. – народного депутата при Київраді, кожен з яких привітав присутніх з черговим видовищем.

Свято подарувало численні посмішки жителям мікрорайону, їх родичам та друзям, а щасливі діточки ще довго гралися біля фонтану, не стримуючи свої емоції. У музичному супроводі та під привітні овації публіки Стріхарський Андрій Петрович перерізав стрічку події заходу, та запустив перше включення фонтану, а після офіційної частини свята супроводив  стіл-фуршет.

Теплі емоції, сльози щастя та подяка за піклування забудовника знайшли своє місце на вустах багатьох присутніх. Це і теперішні жителі ЖК "Рів'єра", і потенційні інвестори, які підкреслили, що після нещодавньої купівлі квартири в комплексі, на цьому тепер не зупиняться. Не вагаючись вони придбають собі тут ще додаткові метри щастя. Тому що на живих прикладах відчувають надійність, безпеку та дружню сімейну атмосферу яку надає компанія-забудовник. Адже "Будувати житло, це замало, що можливо надати людям, а от сприяти їх оточенню – це сумісне щастя" - такий девіз Стріхарського Андрія.

До речі, такі кроки – це не межа і остаточно зупинятися на відновленні мікрорайону забудовник не збирається! В планах розширити масштаби прогулянок набережною – запустивши в найближчому майбутньому черговий фонтан на території II черги комплексу "Рів'єра"!

Відзначимо, що помилуватися красою фонтану з бризом та приємно відпочити від своїх трудових буднів на набережній зможе будь-який бажаючий щоденно, у вечірні часи.

Наступна публікація