Стільчик для годування: важливість і особливості вибору

Стільчик для годування: важливість і особливості вибору

З 6 місяців малюки самостійно сідають, а це значить, що пора замовляти дитячий стільчик для годування.

Різновиди

На ринку представлені дві функціональні моделі:

·      навісне сидіння;

·      високий стільчик.

Навісний стільчик для годування закріплюється до іншого сидіння на кухні. Перевагами такого варіанту виділяють мобільність (зручно брати з собою на природу або в гості), а до недоліків відносять недосконалість конструкції. Так, стійкість сидіння повністю залежить від стійкості стільця, до якого воно кріпиться. Крім того, у навісного стільчика присутні деякі обмеження по вазі і віку малюка.

Для дітей постарше замовляють інший варіант, який стане повноцінним обіднім місцем дитини. Високий стільчик гарантує зручність і безпеку маленькому власнику за рахунок стійкої будови.

Конструкція

Дитячі меблі для годування оснащена необхідними елементами:

·      регулятор висоти і нахилу сидіння, ніжок;

·      ремені безпеки;

·      мобільний столик, який рухається далі або ближче до сидіння;

·     комплект знімних підносів (для їжі і для ігор).

Переваги

Крім стильного дизайну, який впишеться в домашній інтер'єр і порадує дитини милими оформленням, стільчики для годування з'єднали в собі три важливих гідності. Перше — вони гарантують вашому малюкові безпеку і комфорт. Друге — дитячі сидіння мобільні, легко складаються і розкладаються, що дозволяє брати їх з собою на пікнік або в тривалу подорож. Третє — можливість модернізувати пристрій з дорослішанням дитини. Коли малюк підросте, просто від'єднайте панель-столик і присуньте стільчик до загального столу.

На сайті компанії Kidr ви знайдете варіанти, які відповідають параметрам ціна — якість. Вартість таких меблів залежить від вбудованих характеристик продукції. У каталозі на сайті представлені різні варіанти гнучкої цінової політики від провідних виробників дитячих товарів Європи, Азії та Америки. Для замовлення доступні дитячі санки, інтерактивні іграшки та інші товари для дітей, які порадують молодшого члена сім'ї.

Наступна публікація