ТomoClinic: одна з найкращих онкологічних клінік в центрі України

ТomoClinic: одна з найкращих онкологічних клінік в центрі України

4 лютого — Всесвітній день боротьби з раком. Цей день офіційно відзначають у всіх країнах, щоб підвищити обізнаність про онкологічні захворювання, сприяти профілактиці, виявленню та лікуванню, підкреслити важливість гарної якості життя для людей з раком.

Тільки людина, яка володіє інформацією, може зробити правильний вибір — визначитися з місцем, де отримає кращу медичну допомогу. Така клініка є в нашій країні! Це TomoClinic — єдиний в Україні онкологічний центр, де лікують рак з використанням системи променевої терапії TomoTherapy® HD. Пацієнтам доступний найточніший і найбільш щадний метод боротьби із злоякісними пухлинами — золотий стандарт для всіх розвинених країн світу.

Клініка діє з червня 2015 року, знаходиться в самому центрі України, в місті Кропивницький. З дня відкриття сотні людей пройшли в ній успішне лікування. Всі ці роки TomoClinic розвивається як провідна європейська клініка. Пройдено цікавий і насичений відрізок шляху — шляху створення і розвитку якісної онкологічної допомоги, що відповідає світовим стандартам.

У 2019 році відкрили 5-поверховий корпус для стаціонарного лікування пацієнтів. За рівнем комфорту новий комплекс-стаціонар не поступається готелям найвищого класу. У ньому розташоване відділення хіміотерапії, яке по праву вважається одним з кращих в країні.

Пацієнти в комфортних умовах, з використанням новітніх світлозахисних систем і інфузматів, проходять хіміотерапевтичне лікування: досвідчені фахівці розробляють схему терапії індивідуально для кожної людини відповідно до міжнародних протоколів.

Вперше в Україні в TomoClinic проводять клінічні дослідження з лікування раку легень I, II і IV стадій. Для пацієнтів — це можливість отримати безкоштовно найсучасніше і дуже дороге лікування, доступ до якого в звичайній практиці поки обмежений.

На найвищому рівні досвідчені фахівці виконують комплексне лікування раку грудей: органозберігаючі операції, безпечну променеву терапію з використанням високотехнологічних методик і новітньої апаратури, хіміотерапію і таргетну терапію.

Установка пересувного діагностичного трейлера в центрі Кропивницького — одне з наймасштабніших досягнень в діяльності клініки. Тисячі мешканців і гостей Кропивницького і області пройшли профілактичні обстеження: рентген легень, мамографію і УЗД молочних залоз, УЗД органів малого таза. Завдяки цим дослідженням і "знахідкам" лікарів багато людей звернулися до профільних фахівців і своєчасно почали лікування, не запустили небезпечну хворобу.

Директор TomoClinic Володимир Ященко зазначає: "У нашому центрі пацієнтам надають високопрофесійну, засновану на доказовій медицині допомогу практично при всіх локалізаціях раку: від першого візиту — до реабілітації. З дня заснування клініки незмінним був, є і залишається назавжди головний принцип — прагнення зробити все можливе, щоб зберегти людині життя і здоров'я. Саме система цінностей "все для пацієнта" об'єднує лікарів, медсестер та адміністраторів".

Наступна публікація