Тонкощі оформлення візи в Дубай

Тонкощі оформлення візи в Дубай

Фото: ТСН.ua

Найшвидший спосіб отримати візу в ОАЕ, це звернутися за допомогою в сервіс VisaDubai.

Одним з найдивовижніших місць на планеті по праву вважається Дубай, і справа не тільки в його красі. Менше століття тому на цьому місці було лише скромне портове містечко, яке не привертало уваги навіть бюджетних туристів. І що ж ми спостерігаємо сьогодні? З'явившись немов за помахом чарівної палички, оазисом у пустелі сяє горда столиця другого за величиною емірату.

Сьогодні увага туристів з усього світу прикута до цієї держави. І тут є на що подивитися. Прекрасні будівлі, незліченні пам'ятки, регулярні концерти, фестивалі, виставки — вам точно не вдасться занудьгувати.

Але щоб побачити це восьме чудо світу вам необхідно отримати візу для в'їзду, правильно оформивши всі необхідні документи.

Завдання для фахівця

Як відомо, тепер для отримання візи не обов'язково кудись їхати, витрачати силу-силенну часу і коштів, переживати про правильну подачу документів. Довірившись професіоналам, ви значно спростите і прискорите процес оформлення.

На сьогодні віза в ОАЕ в Києві доступна навіть в режимі online. Найнадійніший і найшвидший спосіб — звернутися за допомогою в сервіс VisaDubai, що є авторизованим партнером Управління у справах громадянства і міграції в ОАЕ.

Ви можете вибрати один з декількох доступних варіантів візи, які відрізняються за термінами перебування, а також кількістю допустимих в'їздів в ОАЕ за час дії візи:

  • на 30 днів при одному дозволеному в'їзді на територію ОАЕ;
  • на 30 днів з необмеженою кількістю візитів — Multi;
  • на 90 днів з одним дозволеним в'їздом;
  • на 90 днів з необмеженою кількістю в'їздів — Multi.

Тип обраної вами візи впливає як на умови вашого візиту до ОАЕ, так і на вартість її оформлення, а також на його швидкість. Так, 30-денна з одноразовим в'їздом обійдеться в $120, 30-денна безлімітна — в $320, 90-денна з одноразовим в'їздом — $400 і 90-денна з необмеженим в'їздом — $650.

Але яку б візу ви не оформляли, коридор для вашого в'їзду становитиме 60 діб з моменту її відкриття.

Як перевірити візу

Оформляючи документи, важливо також знати, як перевірити візу в ОАЕ. Зробити це ви також можете онлайн, і сам процес гранично простий, займає мінімум часу і сил. Ви просто заходите на сайт іміграційної служби Дубая і заповнюєте форму online-перевірки. Необхідно вказати наступну інформацію:

  • номер візи;
  • ПІБ;
  • дату вашого народження;
  • громадянство;
  • стать;
  • код перевірки.

Заповнивши форму, внизу сторінки ви побачите дату, до якої відкрита ваша віза.

Як бачите, довіривши оформлення документів справжнім професіоналам, ви можете отримати візу, витративши мінімум часу, сил і засобів. Звертайтеся до VisaDubai і відкрийте для себе дивовижний світ загадкового Дубая!

Наступна публікація