Топ-5 чудових подарунків для геймера

Топ-5 чудових подарунків для геймера

Багато хто думає, що коли люди виростають, ігри, зокрема й комп'ютерні, повинні залишитися в минулому. Аж ніяк!

Комп'ютерні ігри різних жанрів були і залишаються популярними. За деякими з них навіть проводяться міжнародні змагання серед кіберспортсменів. Для багатьох солідних людей гра — відмінна можливість відпочити після напруженого трудового дня. Отже, якщо поруч з вами виявився захоплений геймер і ви з розумінням ставитеся до його пристрасті, ви можете скористатися нашими порадами щодо подарунків. 

Ігрова миша. На відміну від звичайних мишок, такі моделі обладнані аж сімома кнопками, кожна з яких геймеру дуже потрібна. Дизайнери спеціально працюють над ергономікою, аби миша максимально зручно лежала в руці. Критичне значення в комп'ютерних іграх має час відгуку, адже часто саме швидкість дає гравцеві основну перевагу перед суперниками. У сучасній ігровій миші час відгуку знижено до мілісекунд. 

Ігрова клавіатура. Ігрова клавіатура відрізняється від звичайної продуманою ергономікою, наявністю різної кількості потрібних геймеру додаткових клавіш і високою швидкістю, яку в деяких моделях можна регулювати. Більшість моделей геймерських клавіатур оснащена внутрішньою підсвіткою, а деякі ігрові клавіші виділені кольором. Деякі з топових геймерських клавіатур обладнані тачпадом і навіть сенсорним рідкокристалічним дисплеєм. 

Бездротовий джойстик. Думаєте, джойстики залишилися десь у дев'яностих? Нічого подібного! Завдяки своїй зручності серед геймерів вони, як і раніше, не втрачають популярності: виробники постійно працюють над випуском нових моделей, а для сучасних ігрових приставок регулярно випускають фірмові джойстики. Вже досить давно ігрові маніпулятори підключаються до ПК або приставки через бездротовий інтерфейс, а деякі виробники стали замінювати кнопки сенсорними панелями. 

Кермо. Якщо ваш геймер — фанат гонок, він оцінить можливість переключитися з клавіатури і мишки на кермо, яке чутливо відгукується на будь-який "маневр" гонщика. Деякі моделі обладнані важелем перемикання передач і навіть повноцінними педалями: це допомагає створити ефект повної присутності в грі. 

Бездротова гарнітура. Багато сучасних ігор для декількох гравців дозволяють спілкуватися голосом з іншими учасниками. Для шанувальників подібних ігор в якості подарунка ідеально підійде гарна бездротова гарнітура. Тут можливі варіанти від легкої, зручної і практично непомітної моделі, яка кріпиться на вусі за допомогою спеціальної дужки, до потужних стереонавушників, що забезпечують ідеальну звукоізоляцію від оточуючого світу.

Розібравшись в ігрових захоплення геймера і оцінивши свої можливості, ви зможете обрати подарунок, який точно припаде йому до душі. Знайти ідеальний варіант сюрпризу для геймера можна легко: досить відкрити каталог цін, де зібрана інформація про товари, представлені в різних інтернет-магазинах.

Наступна публікація