ТОП-5 мікрофінансових компаній в першому кварталі 2019 року

ТОП-5 мікрофінансових компаній в першому кварталі 2019 року

Послуги мікрофінансових організацій користуються великим попитом серед українців.

Пропоновані умови експрес-кредитів доступні без довідок про доходи, наявності застави і поруки третіх осіб. Дані фінустанови лояльно відносяться до всіх категорій клієнтів, навіть до безробітних і осіб з поганою кредитною історією.

Проте кожна компанія має свої особливості і вимоги, які можуть бути вигідними або обтяжливими для позичальників. Які організації пропонують кращі умови позики, хто з них знаходиться в лідерах рейтингу провідних МФО на поточний момент?

ТОП-5 мікрокредітних компаній за підсумками 1 кварталу 2019 року

Даний незалежний рейтинг МФО складено експертами за такими критеріями:

● процентна ставка в день;
● максимальна сума і термін кредиту;
● високий рівень схвалення заявок;
● реальні відгуки клієнтів.

Miloan
Лідер серед кращих мікрофінансових організацій, який завоював довіру користувачів не тільки на українському, а й на польському фінансовому ринку. Сервіс Miloan дозволяє отримати в режимі онлайн позику на будь-які цілі. Нові клієнти можуть скористатися акційною пропозицією — безвідсотковим кредитом на суму до 5000 грн на термін до 30 днів.

А для постійних позичальників передбачені спеціальні умови програми лояльності у вигляді промокоду. За їх допомогою можна збільшити розмір або строк позики, або зменшити процентну ставку. Детальна інформація по кредиту доступна кожному позичальнику на офіційному сайті компанії.

Moneyveo

Одна з найпопулярніших МФО. Moneyveo видає онлайн-позики до 15000 грн під 1,6% в день, регулярно використовує різноманітні спеціальні пропозиції і бонуси для клієнтів. На поточний момент діють умови акції "Приведи друга" — позичальник отримує 150 грн за рекомендацію своїм друзям і знайомим, які оформлять позику в компанії. Для нових користувачів доступні кредитні кошти до 5000 грн під 0,01% строком до 30 днів.

MyCredit

Мікрофінансова компанія надає моментальні позики в режимі онлайн на максимально вигідних умовах, враховуючи низькі відсотки, відсутність додаткових комісій, а також наявність постійно діючих акційних пропозицій, програми лояльності та нарахування Кешбек. Тут нові клієнти можуть отримати гроші в борг у розмірі до 4000 грн під 0,01% на термін до 30 днів, а постійні — скористатися 20% знижкою на позику до 10000 грн.

Alexcredit

Простий і зручний сервіс, де всього за 10 хвилин можна оформити кредит до 3000 грн під 0,01%, а при повторному зверненні — до 10000 грн зі ставкою 1,7% терміном від 5 до 30 днів. Послугами Alexcredit регулярно користуються тисячі клієнтів, вони відзначають високу якість обслуговування. Про це також свідчать численні позитивні відгуки на форумах і тематичних інтернет-ресурсах.

Ccloan
Досить популярна компанія на українському фінансовому ринку, яка пропонує по-справжньому вигідні кредитні продукти: новим клієнтам безкоштовні позики до 3000 грн, а чинним — позики до 10000 грн зі ставкою 1,33% в день. Термін кредиту — до 29 днів з можливістю пролонгації до 60.

У даному рейтингу присутні мікрофінансові організації, які дійсно демонструють високу якість обслуговування, стабільно працюють і стежать за своєю репутацією. Детальну інформацію про умови кредитування можна знайти на сайті кожної компанії. У разі необхідності ви можете вибрати вигідну кредитну пропозицію від провідних МФО і максимально раціонально вирішити свої фінансові питання.

Наступна публікація