Tui Ukraine оголосив про старт нової акції

Tui Ukraine оголосив про старт нової акції

Туристичний оператор Tui Ukraine розповів про акцію, що дозволяє заощадити на замовлення путівки і забронювати її в зручний період.

Чим ближче літні місяці, тим менше гідних варіантів для подорожі залишається: адже місця в хороших готелях користуються попитом в першу чергу. Плануючи відпустку для всієї родини, українці часто воліють подбати про комфорт і всі необхідні умовах заздалегідь, одночасно скоротивши витрати на відпочинок. Тому компанія Tui Ukraine запустила акцію "Раннє бронювання 2017", що дозволяє придбати тури заздалегідь зі знижкою.

В акції від Tui Україна беруть участь тури, заброньовані в період з 1.04.2017 по 30.04.2017. Протягом місяця можна вибрати за кращими цінами відпочинок в Туреччині, Єгипті, Хорватії, Італії, Іспанії, Чорногорії, Ізраїлі та інших країнах.

Тури, на які поширюється дія акційної пропозиції, оплачуються згідно з такими правилами:

1.Протягом двох робочих днів з моменту підтвердження броні вноситься не менше 30% суми.

2.Якщо віза для подорожі не потрібна, оплатити путівку повністю необхідно не пізніше ніж за 2 тижні до вильоту (виїзду).

3.Якщо є необхідність в оформленні візи, то оплата в розмірі 100% вноситься за 21 день до дати початку туру.

Крім помірних цін при ранньому акційному бронюванні, що дозволяють заощадити до 50% від звичайної вартості туру, Tui дарує клієнтам ще одну перевагу. Учасники акції "Раннє бронювання 2017" мають право отримати компенсацію за різницю в ціні, якщо знайдуть путівку з аналогічними опціями дешевше, ніж придбали в мережі Tui. Це страховка від того, що, подбавши про відпочинок заздалегідь, пізніше клієнтові не доведеться відмовлятися від вигідної пропозиції. "Раннє бронювання 2017" привабливо тим, що дозволяє оптимізувати відпускний бюджет, виключає переплати і гарантує найкращі ціни на відпочинок.

Довідка:
- Найбільший туроператор України Tui має в країні власну мережу, в яку входять 200 турагентств. Компанія є частиною міжнародного туристичного холдингу Tui, головний офіс якої розташований у Німеччині. Холдинг відомий своєю надійністю і широкими масштабами бізнесу, а також особливим підходом до організації відпочинку клієнтів. Компанія працює за європейськими стандартами обслуговування, забезпечуючи цілодобову підтримку мандрівників.

Контакти:
Для дзвінків з України: 0 (800) 50-03-94 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів)
Для дзвінків з-за кордону: +380 (44) 205-00-40
www.Tui.ua

Наступна публікація