У День людей з інвалідністю компанія "Форстор" пропонує співпрацю в організації доступного середовища

У День людей з інвалідністю компанія "Форстор" пропонує співпрацю в організації доступного середовища

Компанія "Форстор" запрошує до співпраці експертів, будівельників, благодійні та громадські організації для спільної побудови безбар'єрного середовища в Україні.

Ми виробляємо підіймальне обладнання, яке дозволяє людині в колясці без сторонньої допомоги підніматися по сходових маршах.

Ми вже розробили і виготовили десятки підйомників найрізноманітнішої конфігурації. Встановлювали їх у лікарнях, інститутах, приватних і багатоквартирних будинках, школах і навіть в київському телецентрі.

Які підйомники ми виробляємо

Похилі підйомники для сходових маршів. Розкладні платформи, які переміщуються вздовж сходового ділянки. Є різновиди з лінійною траєкторією руху і з поворотною. Платформа монтується на існуючі перила або встановлюються нові. Всі елементи підйомника обробляються порошково-полімерною фарбою в спеціальній камері.

Вертикальні підйомники ліфтового типу. В їх основі лежить гідравлічна система підйому, що забезпечує плавний хід і дворазовий запас надійності. Унікальна конфігурація, естетичний зовнішній вигляд, з використанням нержавіючої сталі і загартованого скла, дозволяє гармонійно інтегрувати підйомник в сучасний інтер'єр.

Всі підйомники відповідають діючим технічним регламентам і вимогам Держпродспоживслужби, що підтверджується відповідними сертифікатами.

Запрошуємо стати партнерами

Якщо ви стикаєтеся з завданнями організації безбар'єрного середовища, то ми зможемо знайти спільну мову. Ми запрошуємо вас в Дніпро — у нас в офісі ви побачите, наскільки професійно працюють наші менеджери. А екскурсія по заводу дозволить переконатися в якості нашої продукції.

На нашому сайті ви знайдете більше інформації про рішення — forstor.ua. З питань співпраці пишіть на info@forstor.ua або телефонуйте за номерами, які вказані на сайті в розділі "Контакти".

Наступна публікація