У Іммігрант Інвест порівняли програми отримання громадянства в країнах Карибського басейну

У Іммігрант Інвест порівняли програми отримання громадянства в країнах Карибського басейну

Іммігрант Інвест — офіційний представник інвестиційних програм отримання громадянства 5 країн Карибського басейну.

У компанії порівняли державні програми отримання громадянства через інвестиції Домініки, Гренади, Сент-Люсії, Антигуа і Барбуда, а також федерації Сент-Кітс і Невіс.

У вересні 2017 над країнами Карибського басейну пронісся руйнівний ураган Ірма. У зоні ураження опинилися відразу кілька держав, яким тепер доводиться відбудовувати інфраструктуру і вкладати кошти в спеціальні фонди допомоги постраждалим.

Щоб отримати додатковий приплив грошей в бюджет, багато країн знизили суми безповоротних інвестицій для іноземних резидентів, які хочуть стати громадянами. В цілому, умови отримання громадянства в країнах Карибського басейну і так були більш ніж привабливими, а тепер стали фінансово доступними. Оновлені умови в різних країнах будуть діяти обмежену кількість часу.

Основні умови

Програми Карибських країн практично ідентичні одна одній. Інвесторам пропонується зробити безповоротний внесок до державного фонду або купити нерухомість на певну суму. У списку об'єктів нерухомості найчастіше знаходяться готелі, частку в яких інвестор може продати через 3-5 років. Основна відмінність — в сумах інвестицій і кількості учасників програми. У стартову суму вкладень входить оформлення документів для інвестора, його дружини і двох дітей, окремо доведеться платити за батьків. Всі повнолітні учасники програм повинні бути фінансово залежні від основного заявника.

Перед тим, як отримати громадянство, заявники проходять перевірку на благонадійність і зобов'язані підтвердити легальність свого капіталу.

Де дешевше

Ще влітку уряд Антигуа і Барбуда знизив вартість адміністративних зборів для отримання громадянства. Після урагану в два рази зменшилася і сума безповоротної інвестиції — з $200000 до $100000. У вартість входить отримання чотирьох паспортів.

За додаткових членів сім'ї доведеться доплатити окремо. Такі умови будуть діяти протягом року, після чого їх, швидше за все, переглянуть у бік збільшення. Сьогодні вартість громадянства в Антигуа залишається найнижчою серед всіх країн Карибського басейну. Однак, ця країна може стати найдорожчою для тих, хто хоче отримати громадянство другим способом — через придбання нерухомості. В цьому випадку інвесторам потрібно вкласти мінімум $400000.

Громадянство Сент-Кітс і Невіс також стало дешевше. Тепер замість $300 000 на сім'ю з 4 чоловік, необхідно заплатити всього $150 000.

Навіщо отримувати громадянство в країнах Карибського басейну

Отримання другого паспорта в одній з країн Карибського басейну дає безліч додаткових можливостей. В інвестиційних програмах імміграції беруть участь ті, хто хоче вигідно оптимізувати оподаткування, подорожувати по світу без віз або мати запасний аеродром на випадок непередбачених ситуацій на батьківщині.

Вибрати оптимальну програму і оформити документи на отримання громадянства допоможе компанія Іммігрант Інвест.

Іммігрант Інвест

Відень, Австрія,

Doblhoffgasse 9, 1010

+43 (650) 540-49-79,

office@imin.pro,

https://immigrantinvest.com/

Наступна публікація