У "Новій Англії" стартував продаж квартир у будинку "Бірмінгем"

У "Новій Англії" стартував продаж квартир у будинку "Бірмінгем"

Місто в місті "Нова Англія" продовжує створювати затишну і вишукану Англію у Голосіївському районі Києва.

Багатовікова історія величних міст Великої Британії втілюється в кожному будинку комплексу.

Наразі у червні 2017 року стартував продаж квартир у будинку "Бірмінгем", що у 2-ій черзі будівництва. Початкова вартість 1 квадратного метра у "Бірмінгемі" стартує від 16 920 грн.

У будинку представлений великий вибір квартир з різним плануванням площею від 20 кв.м. Технологія зведення будівлі дозволяє на стадії будівництва створювати індивідуальні планувальні рішення. Це дає можливість мешканцям створити свою власну квартиру відповідно до потреб та уподобань.

Окрім вільного планування, забудовник пропонує майбутнім мешканцям "Нової Англії" якісний дизайнерський ремонт. Важливою перевагою ремонту від забудовника є те, що із введенням будинку в експлуатацію, мешканці отримують ключі від квартири з готовим ремонтом на який надається гарантія, що свідчить про якість і надійність виконання робіт.

Кажуть, що у самому місті Бірмінгем дерев більше, аніж самих жителів. Як і саме місто, будинок з обох боків оточений скверами, дитячими майданчиками та зонами відпочинку. 

Квартири в "Новій Англії" – особливості, технології будівництва

Не менш важливим є й те, що усі будинки у "Новій Англії" будуються за збірно-монолітною технологією з використанням стінових модулів ТМ RoyalHouse. Модулі характеризуються енергоефективною системою утеплення, яка перевищує українські норми енергозбереження й повністю відповідає європейським.

Нагадаємо, що друга черга міста в місті "Нова Англія" складається з трьох будинків: "Брістоль", "Бірмінгем" і "Честер". Назва кожного будинку, це той фундамент з якого починалася історія міста в місті "Нова Англія", адже кожне місто має свою велику історію, багаторічні традиції, якість і вишуканість, які забудовник створює тут у Києві.

Наступна публікація