Українцям буде доступний новий автобусний рейс до Польщі від Ecolines

Українцям буде доступний новий автобусний рейс до Польщі від Ecolines

В Україні стартує автобусний маршрут, який зв'яже ряд українських міст з польськими Познанню, Лодзєм, Варшавою, Щецином і Свіноуйсьце. Рейс 3 липня 2017 року запустить міжнародний перевізник — компанія Ecolines.

Розвиток автобусного сполучення між українськими та європейськими містами отримав новий поштовх після вступу в силу безвізового режиму з Євросоюзом. Все більше українців використовують скасування віз для подорожей по Європі.

Новий маршрут, який буде проходити по ряду українських і польських міст, завершується в Свіноуйсьце — це курортне містечко на березі Балтійського моря. Він особливо сподобається любителям пляжного відпочинку. Ще одна перевага Свіноуйсьце для мандрівників — порт забезпечує пряме паромне сполучення зі Швецією і Данією.

Придбати квитки на рейс, вивчити розклад і ціни можна на сайті Ecolines або в касах перевізника. У найближчому майбутньому компанія планує запуск акційних пропозицій для даного маршруту: вони зроблять поїздку ще доступнішою. Крім того, в компанії постійно діють знижки для студентів.

Про компанію:

Провідний автобусний оператор Східної Європи Ecolines більше 20 років працює на європейському ринку пасажирських перевезень. Щодня автобуси компанії курсують в більш ніж 200 містах в 21 країні Європи. На даний момент перевізник має найрозвиненішу мережу маршрутів по країнах Західної та Східної Європи і Балтійського регіону. З початку діяльності в Україні — після злиття з українським оператором "Автолюкс" — Ecolines став одним з лідерів місцевого ринку автобусних перевезень.

Однією зі складових успіху компанії стала особлива система управління якістю. В автобусах є інтернет, індивідуальні мультимедійні системи, 220V, біотуалети. Комфорт пасажирів покладено на бортпровідників, які присутні на всіх автобусах Ecolines.

Компанія приділяє велику увагу просуванню бренду, регулярно радує всілякими акціями та знижками, для постійних клієнтів передбачена бонусна програма.

"Автолюкс" — провідний автобусний оператор України — щомісяця перевозить близько 40 тисяч осіб. Внутрішні маршрути компанії пов'язують більше 40 міст.

У парку компанії представлені як стандартні туристичні автобуси, так і моделі VIP-класу. Вони відрізняються обмеженим числом місць — від 29 до 32 — і збільшеною відстанню між сидіннями. Крісла таких автобусів розкладаються практично на 180 градусів: це забезпечує додатковий комфорт при поїздці.

Компанія, так само як і Ecolines, веде свою історію з 1997 року.

Контакти:

+38 (044) 594-90-10

(call-back Vodafone, LifeCell, Kyivstar)

Ecolines@Ecolines.ua

Ecolines.ua.

Наступна публікація