Унікальний аудіоплеєр Sony NW-ZX100 вже в магазині portativ.ua Новини компаній

Унікальний аудіоплеєр Sony NW-ZX100 вже в магазині portativ.ua

Нова модель, що вже представлена на portativ.ua, створена для справжніх меломанів, які цінують високоякісне відтворення музичних композицій. 

Новинка від компанії Sony — новий аудіоплеєр NW-ZX100 — вже з'явилася у вільному продажу в інтернет-магазині portativ.ua

Аудіоплеєр Sony NW-ZX100 виготовлений на основі високоякісних схемотехнічних елементів, які поміщені в стильний корпус з алюмінію. Рамка підвищеної міцності гарантує захист гаджета від зовнішнього фізичного впливу та вібрацій. 

Окремої уваги заслуговує якість спаювання. Розробники Sony створили свою власну технологію спаювання — безсвинцеву. Новий метод забезпечує високу якість звуку на всьому діапазоні частот. 

Якісні компоненти для бездоганного звучання 

Аудіоплеєр побудований на базі плати з низькою провідністю. Це дозволяє ізолювати мікросхему і звести до мінімуму кількість електромагнітних коливань, які негативно позначаються на якості звучання. Більше того, таке рішення скорочує втрати енергії, при цьому покращуючи енергоефективність гаджета в цілому. 

Інноваційні аудіотехнології, впроваджені в Sony NW-ZX100, гарантують високу деталізацію звуку навіть без архівації: як при відтворенні через акустичну систему, так і в навушниках. 

Завдяки аудіокодеку бездротової передачі інформації LDAC якість потокового відтворення підвищилася як мінімум в три рази в порівнянні з традиційним Bluetooth-з'єднанням. 

Пам'яті вистачить на все 

Новинка має внутрішню пам'ять розміром в 128 Гб. У поєднанні з тривалим часом роботи від акумуляторної батареї (до трьох днів без підзарядки) це дарує можливість ще довше насолоджуватися улюбленими треками. 

При бажанні пам'ять аудіоплеєра можна розширити за допомогою карти microSD. Для цього в пристрої є спеціальний слот. Модель підтримує величезну кількість різних форматів, що спрощує пошук улюблених мелодій в інтернеті. Mp3 плеєри вже офіційно в продажу, і придбати їх можна в магазині Портатив за ціною від 16 250 гривень.

Наступна публікація