Відпочинок на Кіпрі – що чекає туристів на батьківщині Афродіти

У 2018 році Кіпр потрапив до трійки найпривабливіших і дешевих пляжних курортів світу за версією City Costs Barometer.

Теплий клімат, блакитна вода і пам'ятки приваблюють на батьківщину Афродіти тисячі туристів, а введення безвізового режиму зробило острів ще більш доступним для українців.

З кожним роком відпочинок на Кіпрі за краще все більшу кількість гостей. Згідно зі статистикою, приріст туристів у 2017 році склав 30%. Саме тому мандрівникам, які бажають відправитися на острів, компанія «Бізнес Візит» пропонує послугу раннього бронювання або покупку гарячого туру.

З приходом травня ви зможете насолодитися ніжним сонцем (+30° С) і теплим морем (+26° С). Культурно змінить відпочинок знайомство з древньою архітектурою та історією Кіпру, починаючи зі Святилищ Аполлона і закінчуючи замками епохи Візантії.

Піщані пляжі острова безкоштовні й добре облаштовані. Один із найзнаменитіших — Корал Бей. Тут в оренду здають лежаки, можна прийняти душ і насолодитися обідом в ресторані з неповторним видом. Якщо ви хочете знайти більш відокремлене місце, вибирайте пляж Лара. Це заповідний тихий берег, який служить будинком сотням черепах.

Вибираючи тур, зверніть увагу на особливості курортів:

·      Протарас — яскраве місце у знаменитого затоки фігового дерева. Тут безліч атракціонів і розваг для дітлахів, а також затишних ресторанів для дорослих. Ціна туру: від 261 євро/чол.

·      Піссурі відмінно підійде любителям активного відпочинку. Біля берегів часто піднімаються хвилі, що дозволяє займатися серфінгом. Прогулянки на катері або занурення з аквалангом не дадуть вам занудьгувати. Ціна туру: 696 євро/чол.

·      Пафос буде цікавий сім'ям та парам, які віддають перевагу тихому медитативному відпочинку. Приваблює тут не тільки море, але й чудова архітектура. Обов'язково варто відвідати місцеві екскурсії. Ціна туру: 290 євро/чол.

·      Лімассол чудовий вибір для відпочинку компанією. Різноманітні кафе, ресторани, шопінг-центри галасливого міста доповнять прекрасний пляжний відпочинок. Ціна туру: від 282 євро/чол.

·      Ларнака подарує спокійний відпочинок далеко від міської суєти. Піщані пляжі затоки неглибокі, море ніжне і тепле, тому сюди можна сміливо їхати з маленькими дітьми. Ціна туру: 300 євро/чол.

·      Айя-Напа — прекрасний варіант як для компанії, так і для сім'ї з дітьми. Атмосфера свята панує тут вдень і вночі завдяки музиці і достатку розваг. Ціна туру: 273 євро/чол.

Кіпр безсумнівно підкорить вас своєю гостинністю і залишить море приємних вражень!

Довідка:

Всеукраїнська туристична компанія «Бізнес Візит» надає повний комплекс туристичних послуг: допомога в підборі авіа-, залізничних, автобусних квитків, готелів і турів, а також надає професійну підтримку в оформленні віз. Послуги агентства здійснюються в офісах, віддалено і онлайн 24/7. Партнери компанії знаходяться в 35 містах України.

Контакти:

м. Київ, вул. Верхній Вал, 4А, оф. 304

+38 (044) 303 91 62

businessvisit.com.ua

Наступна публікація