Vinzer Home: легка їжа кожен день

Vinzer Home: легка їжа кожен день

Якщо ви любите зустрічати суботній ранок з тарілкою апетитних млинців, то Vinzer Home пропонує відмінні варіанти.

Сковорода - це, напевно, найпопулярніший вид кухонного посуду для приготування страв. Часто, не знаючи, що вибрати на сніданок, ми віддаємо перевагу млинцям, яєчні або омлету. Це і швидко, і смачно! Однак, останні тенденції стверджують, що це не дуже корисно. Всі прагнуть підтримувати здоровий спосіб життя, залишаючись в спортивній формі.

Як об'єднати любов до смачної їжі і турботу про здоров'я? І чи можливо це в сучасних реаліях?

Магазин vinzerhome.ua стверджує: звичайно, можна! Все залежить від матеріалу, виду сковороди і наявності антипригарного покриття. Ці критерії дозволять максимально ефективно знизити "шкідливість" смаженої їжі. На сайті можна побачити такі всесвітньо відомі європейські бренди, які пропонують якісні вироби: BergHoff, Granchio, Fiskars, Rein, Pensofal, Vinzer, Broil King, Cook & Co, Emile Henry. Так, асортимент дозволяє вибрати і стильну, і практичну продукцію. Є велика кількість сковорід, які ідеально підійдуть для приготування ваших улюблених страв.

Якщо ви любите зустрічати суботній ранок з тарілкою апетитних млинців, то Vinzer Home пропонує відмінні варіанти. Наприклад, сковорода від всесвітньо відомого виробника BergHoff з колекції Eclipse. Виріб оснащений тришаровим антипригарним покриттям Ferno Green. Це означає, що сковорода не потребує великої кількості масла або жиру: млинці виходять рум'яними і добре просмаженими! Багатьох турбує, що на процес смаження йде багато часу. Сковорода від BergHoff максимально прискорить процедуру! Вражає не тільки якість, але і зовнішній вигляд виробу. Якщо ви приділяєте увагу дизайну кухні, то такі сковороди відмінно виглядають в сучасному інтер'єрі.

Якщо ви зовсім відмовляєте собі в борошняному, то варто звернути увагу на сковороди-гриль. Ці вироби стануть гідною альтернативою звичайним сковородам. Так, як варіант, який пропонує Vinzer Home - це сковорода від бренду Fissman. Її виготовили з литого алюмінію, а антипригарне покриття виконано з мармуру. Саме такий посуд дозволяє готувати м'ясо або овочеве рагу з мінімальним додаванням олії! Сковорода стане необхідним предметом в ускладнених ситуаціях. Багато хто знає, що саме перед поїздкою за місто погода починає псуватися. У планах було покататися на велосипедах, влаштувати пікнік з друзями.

Сковорода-гриль дозволить злегка змінити варіант проведення дозвілля - досить просто провести вечірку вдома! Приготувати смачну вечерю завжди можна на власній кухні. При цьому він буде максимально корисним. Рис з овочами, риба - страви, які порадують гурманів! Незвичайно смачно і оригінально можна приготувати перці, баклажани і кабачки! А якщо друзі теж люблять кулінарію - придумайте цікавий конкурс на кращий рецепт!

Який сковороді варто віддати перевагу? Звичайно, все залежить від особистих переваг! Експерти радять придбати одну велику сковороду і другу поменше. Якщо вам потрібно швидко нагодувати обідом велика кількість людей, то можна одночасно робити дві страви! Це заощадить час. 

Які матеріали можна вважати безпечними?

Різні джерела налаштовують споживачів проти тефлонового покриття. Воно дійсно вважається шкідливим для здоров'я. Тому краще купувати вироби з перевіреного роками чавуну або сталі. Перший варіант завжди вважали найкращим наші мами і бабусі! На чавунній сковороді виходять по-справжньому апетитні страви! Однак вони вимагає підготовки перед використанням. Необхідно спочатку добре вимити сковороду, а потім також ретельно витерти. Потім професіонали радять насипати кам'яної солі і прожарити сковороду. На це піде приблизно 15 хвилин!

Нержавіючу сталь називають найбільш затребуваним матеріалом. Сковороди відрізняються міцністю і довговічністю. Ще одне їх перевага перед чавунними виробами - це легка вага. Тендітній дівчині або літній людині готувати на такій сковороді буде простіше!

Смажене - це не завжди синонім слова "важкий"! Потрібно тільки добре підібрати посуд для улюблених страв!

Наступна публікація