Всеукраїнська школа онлайн з Ланет.TV: дивіться ТБ онлайн за промокодом

Всеукраїнська школа онлайн з Ланет.TV: дивіться ТБ онлайн за промокодом

Щоб українські школярі не пропустили жодного важливого заняття на карантині, була впроваджена дистанційна система освіти — Всеукраїнська школа онлайн. Ланет.TV підкаже, як дивитися уроки онлайн.

Після кодування супутникового сигналу на території України понад 60% українців воліють дивитися улюблені канали онлайн. З кожним днем, число шанувальників ТБ онлайн тільки зростає, а ТВ-канали впроваджують свої HD-версії для глядачів телебачення онлайн. Онлайн ТБ дозволяє дивитися передачі в записі, дивитися онлайн в прямому ефірі, ставити на паузу. Глядачам ТБ онлайн доступна електронна телепрограма, що позбавляє від необхідності купувати паперові програми ТБ.
 
Для батьків школярів інтернет ТБ має ще одну велику перевагу: можливість дивитися "Всеукраїнську школу онлайн" у будні. Уроки онлайн можна дивитися не тільки по телевізору, але й за допомогою інших пристроїв (планшет, телефон, ноутбук) ваша дитина зможе дивитися онлайн-заняття за свої робочим столом і робити попутно замітки.

Якщо ж ви ще не відкрили для себе інтернет телебачення, то саме час це зробити, адже Ланет.TV надає новим користувачам промокод teleurok. Активуйте його до 01.07.2020 року та отримаєте 50 грн на основний і 50 грн на бонусний рахунок. Цієї суми вистачить для замовлення пакету /CORE, телепрограма якого містить всі канали, на яких транслюються уроки онлайн. У будні з 10 ранку по телевізору йдуть уроки онлайн з таких дисциплін: англійської мови, української мови, української літератури, зарубіжної літератури, історії України, математики, біології, алгебри, геометрії, географії, фізики та хімії.

Як дивитися ТБ через Інтернет?

У вас повинен бути доступ до стабільного сигналу Інтернет. Візьміть будь-який смарт-пристрій (смартфон, планшет, ноутбук, ПК або смарт-телевізор). Скачайте та встановіть будь-який додаток ТБ онлайн. Зареєструйтеся та прив'яжіть карту для оплати. Все, тепер ви можете дивитися канали онлайн в будь-де та будь-коли!

Як підключити Ланет.TV?

  • Скачайте додаток Ланет.TV або скористайтеся веб-версією;
  • Авторизуйтесь на сайті lanet.tv або в Android-додатку Ланет.TV.
  • Зайдіть в меню "Рахунок" і виберіть "Бонусний рахунок".
  • Введіть у відповідне поле промокод teleurok.
  • Активуйте промокод.
  • Ви отримаєте 50 грн на основний і 50 грн на бонусний рахунок.
  • Увімкніть оплату бонусами.
  • Зайдіть в меню "Послуги".
  • Замовте обраний раніше ТВ-пакет, ТВ програма якого містить канали, що транслюють онлайн-заняття.

Тепер вам відкритий доступ до перегляду високоякісного телевізійного контенту і ви можете дивитися ТБ онлайн. Нагадуємо, що в ТВ-пакеті /CORE від Ланет.TV є канали Плюсплюс, 112 Україна, 5 канал, ZOOM, Індиго, УНІАН, Рада, UA: Культура, UA: Перший і М1, ТВ програма яких передбачає трансляцію уроків для 5-11 класів.

Наступна публікація