Як поповнити Payeer: Особливості даного ресурсу

Як поповнити Payeer: Особливості даного ресурсу

Фото: ТСН.ua

Цією платіжною системою можна користуватися практично анонімно. 

Payeer - одна з молодих, але показали свою високу перспективність міжнародних електронних платіжних систем. До її послуг вдався велику кількість користувачів, і їх кількість з кожним днем зростає. У які вирішили увійти в їх ряди неодмінно виникнуть питання поповнення гаманця (наприклад, як виконати переказ з картки Visa на Payeer), причому чи належить іншій особі, разом з цим може зацікавити: як зробити вигідно конвертацію (якщо необхідний обмін валютної одиниці) і багато іншого. Отримавши завчасно відповіді на них, користування системою стане особливо зручним і, головне, вигідним.

Особливості Пейер, переважні моменти Payeer розрахована на міжнародні платежі, вона не обмежується рамками однієї держави, відрізняється гарною функціональністю і широкими можливостями. У ній не є обов'язковою верифікація, а раз підтвердження особистих даних необов'язкова процедура, то користування можна назвати практично анонімним. Швидка реєстрація безкоштовна, використовується лише адреса електронної пошти.

У Payeer існує три типи гаманців:

для обігу і накопичення російських рублів;

призначений для роботи з євро;

в якому знаходяться Пейер долари.

В гаманці може перебувати будь-яка кількість грошей, на це лімітів не встановлюється. Позитивно, що є маса різних способів виведення коштів, у тому числі можна замовити карту Payeer і користуватися нею.

Не існує обмежень на операції внутрішніх переказів, тобто будь-яка доступна сума може бути без проблем переведена за один раз, і в цьому випадку переважно, що не стягується комісія. Але не завжди тут вас чекають безкоштовні процедури, наприклад, не обійтися без оплати відсотків при залученні в процес інших систем (поповнення рахунку з іншого ресурсу, поповнення рахунку на конкуруючому сервісі).

Як поповнити Payeer

Існує безліч способів, як поповнити рахунок Пейер, це можна зробити за допомогою:

банківської карти (Visa/MasterCard);

будь-якої іншої платіжної системи;

вдавшись до сервісу оператора мобільного зв'язку;

через платіжні термінали;

готівкою за допомогою поштового зв'язку;

скориставшись спеціальним обмінним сайтом (обмінником), який виконує переклади між платіжними системами і конвертацію валюти (наприклад, якщо у вас Рублева банківська карта, а необхідність стоїть у поповненні доларового рахунку).

Здійснити поповнення гаманця в Пейер насправді дуже легко. Для цього необхідно зайти в Особистий кабінет, де вибрати вкладку для відповідної дії і натиснути електронну кнопку "Продовжити". Після цього необхідно буде вказати безпосередньо спосіб поповнення, тобто вибрати один з перерахованих вище ресурсів (вони в системі з'являться у вигляді іконок, окрема ситуація лише у випадку з обмінниками). Далі сервіс переводить на сторінку, в якій потрібно вказати дані (номери рахунків, суму для перекладу і так далі), після чого натиснути на кнопку "Підтвердити".

Операції з допомогою обмінних ресурсів

Нерідкі випадки, коли вигідніше вдатися до послуг спеціальних ресурсів. Пов'язано це з тим, що прямі перерахування між платіжними системами (після включення комісії за послуги та оплати шлюзу) виявляються дорожчими, ніж поповнення з допомогою обмінних пунктів, особливо коли це супроводжується конвертацією валюти. У цьому випадку почати потрібно з того, що виконати поиск лучших обменников, яким можна довірити свої гроші. Звичайно, самому це зробити складно: потрібно маса часу і немає ніякої гарантії захисту інтересів користувача. Як бути?

Якщо потрібно поповнити Payeer, то можна скористатися https://www.bestchange.ru/visa-mastercard-rur-to-payeer.html. Це посилання веде на сайт спеціального ресурсу, надає безкоштовно для користувача інформацію про те, які обмінники реально існують і працюють з даною валютою.

Також зайшовши на www.bestchange.ru можна вибрати: "Visa/MasterCard RUR - Payeer", і дізнатися, який обмінний пункт на даний момент часу встановив кращий курс для даної операції. Характерно, що тут не тільки вказані назви пунктів і пропоновані відсотки, можна, клікнувши на зацікавив обмінник, відразу здійснити переклад.

Наступна публікація