Як вибрати вхідні двері

Як вибрати вхідні двері

У цій статті ми розкриємо всю суть і технологію по вибору вхідних дверей.

В наш непростий час квартирних крадіжок, грабежів і неспокійної ситуації в країні - надійні вхідні двері - це атрибут без якого важко уявити безпеку і комфорт нашого життя. У цій статті ми розглянемо найважливіші поради, рекомендації, а також місця, де можна купити вхідні двері в Києві.

Найважливіші функції, які ми повинні отримувати від хороших вхідних дверей, це перш за все безпека і комфорт проживання. На безпеку і надійність конструкції найбільше впливають замки, якими вона оснащена, а також інші секретні опції, що підкреслюють секретність. На комфортність проживання найбільше впливає тип і спосіб виготовлення конструкції дверного короба і полотна. Тепер ми розглянемо кожну функцію більш детально і скрупульозно.

І так, замки і безпеку, якими вони повинні бути, на що звернути увагу в першу чергу. У кожних дверях повинно бути мінімум два замки, якими має бути оснащено полотно. Замки повинні розташовуватися в конструкції полотна за листом металу і в спеціальних металевих кишенях. Типи замків повинні мати різні механізми, тобто вони повинні відрізняться між собою, бажано мати циліндричний і сейф, кращий замок моно блок, де один механізм блокує другий, таким чином вводить в оману квартирних злодіїв і зломщиків. Ступінь секретності чим вищий, тим і кращий, але в кожній ситуації виходитьте зі свого бюджету. Більш надійними механізмами є зразки європейських брендів. Зовні полотна, кожен замок обов'язково повинен бути захищений втопленою броньованою накладкою.

Комфорт проживання - це те, наскільки наша дверна конструкція захищає квартиру або приватний будинок від сторонніх шумів і холоду. Для досягнення цих цілей, перш за все короб і дверне полотно повинні мати надійний утеплювач, найчастіше це мінеральна вата, Піно полістирол, хорошої якості гумки ущільнювачів. Конструкція вхідних дверей повинна мати подвійний або потрійний притвор, всі деталі повинні виготовлятися із холоднокатаної сталі товщиною не менше ніж 1.5 краще 2 мм. Гарний вигляд дверей, а також шумо ізоляцію додають зовнішня і внутрішня мдф панелі, малюнок і колір яких може бути виконаний в будь-якому стилі.

Якщо Ви будете дотримуватися порад, які розписані в даній статті, то зможете з легкістю вибрати надійні двері для свого житла. Також можете звернутися до фахівців нашого магазину, і ми з легкістю підберемо для вас кращі вхідні двері на ринку України за співвідношенням ціна і якість, організуємо доставку і монтаж. З нами цей процес проходить легко і якісно.

Наступна публікація