Як вигідно продати автомобіль через автовикуп?

Як вигідно продати автомобіль через автовикуп?

Автовикуп — це процедура купівлі автомобіля спеціальними організаціями. Такі підприємства купують різні автомобілі, незалежно від їх марки і стану. Основною перевагою звернення до таких організацій є економія часу обох сторін.

Автовикуп в Києві займає 2—3 дні з оформленням документів. Вартість автомобіля буде залежати в першу чергу від його технічного стану, вартості даної марки в день покупки на авторинку, наявності кредитних зобов'язань на авто.

Які машини купують компанії з автовикупу в Україні?

На території України діє велика кількість фірм, які скуповують машини. Але всі вони дотримуються практично єдиних принципів у виборі авто для покупки:

• нові авто або автомобілі з мінімальним пробігом;

• кредитні автомобілі з повною виплатою суму кредиту банку;

• машини з поламаним двигуном або з проблемами по ходовій;

• частково згорілі машини;

• авто після серйозних і дрібних ДТП;

• автовикуп елітних машин;

• авто не старше 20 років;

• вітчизняні автомобілі починаючи з 2013—2014 років.

Звичайно, досить складно буде продати ВАЗ 70-х або 80-х років через службу автовикупу, але в той же час через ці компанії можна продати гарну машину, якщо терміново потрібні кошти.

Як це відбувається?

Процес викупу автомобіля починається з того моменту, як автовласник подав заявку на сайті компанії. У ній вказується інформація про автомобіль: його стан, марка і дані про власника з його контактним номером телефону. Протягом 15 хвилин співробітники підприємства з автовикупу передзвонюють і вказують вартість автомобіля з урахуванням всіх технічних пошкоджень і марки авто. Після узгодження суми бригада фахівців приїжджає до власника для огляду авто. Всі дані експертизи документально фіксуються і узгоджуються з автовласником. Після експертизи остаточно встановлюється сума за автомобіль, і сторони починають процес оформлення всіх документів.

Звертайтеся в компанії, які довгий час активно працюють на ринку автомобілів. Вони мають репутацію надійних партнерів, які дотримуються всіх правил і порядків автовикупу. Весь процес угоди законний і проводитися з дотриманням усіх правових норм. Кожен покупець залишається задоволений, з необхідною сумою. Співпрацюйте з компанією, яка береже свою репутацію: в цьому випадку прозорість кожної угоди гарантована.

Наприклад, компанія "Експрес викуп" понад 16 років працює на ринку автовикупу. За цей час вона досягла успіху і завоювала загальну повагу. Безліч людей звертаються сюди для продажу своїх авто в різному стані. На сайті компанії expressvykup.com.ua можна залишити дані про автомобіль, — і через 10 хвилин співробітники подзвонять і назвуть приблизну вартість автомобіля, з урахуванням марки і описаного стану.

Наступна публікація