Як виглядатиме новий Apple Watch 5?

Як виглядатиме новий Apple Watch 5?

Інтернет-магазин "Стилус" вирішив зібрати всі найсвіжіші витіки і поділитися з нашими читачами.  

Уже восени нас чекає оновлення популярних смарт-годинників від Apple. Зараз в інтернеті ходить багато різної інформації і чуток на тему того, як буде виглядати новий Apple Watch series 5. Інтернет-магазин "Стилус" вирішив зібрати всі найсвіжіші витіки і поділитися з нашими читачами.  

Корпус з кераміки і більш тонкі грані

В Apple Watch series 4 дизайн гаджета вперше серйозно змінився за 4 роки, тому очікувати якихось зовнішніх змін в годиннику нового покоління не варто. Розміри екрану і рамки залишаться колишніми, правда аналітик Мін-Чі Куо запевняє, що корпус годинника буде виконаний з кераміки. Відзначимо, що це крихкий і дорогий матеріал, тому навряд чи таке рішення буде масовим. Епл Вотч 5 збережуть звичний захист від води — в них можна буде занурюватися на глибину до 50 метрів, займатися дайвінгом або просто тренуватися в басейні.

Також очікується, що Apple Watch стане тоншим. Таке припущення пов'язане з тим, що на даний момент на ринку існує безліч інших смарт-годинників, які тонше, дешевше і практично не відчуваються на руці.

Ремінець з вбудованою камерою

Тепер можна буде робити селфі або спілкуватися по відеозв'язку не тільки на iPhone. На презентації Apple Watch 2 покоління "яблучна" корпорація розповіла про те, що в майбутніх Епл Вотч планує встановити камеру, але поки жодне покоління годинників камеру не отримало. Ймовірно, вона з'явиться в Apple Watch 5, оскільки Apple недавно отримала патент на ремінець з вбудованою камерою. На зображеннях, представлених Управлінням по патентам і товарним знакам США видно, що камера буде перебувати на ремінці біля екрану.  

Збільшиться автономність

Актуальний Apple Watch 4 працює без зарядки всього 18 годин, це дуже мало в порівнянні з Galaxy Watch від Samsung (7 днів автономної роботи) і іншими смарт-годинниками. Сподіваємося, що Apple усуне проблеми з автономністю в Епл Вотч 5. Також відомо, що годинник можна буде заряджати бездротовим способом від нового iPhone, який отримає функцію реверсивної (зворотної) зарядки.

Функція ЕКГ запрацює в усіх країнах

Годинники четвертого покоління вміють робити електрокардіограму. Для цього потрібно на 30 секунд прикласти палець на коліщатко Digital Crown, і результати процедури відобразяться в додатку. Ця функція доступна тільки для користувачів з Америки, а в Україні та інших країнах зробити ЕКГ за допомогою Епл Вотч поки не можна. Шанувальники Apple очікують, що в годиннику п'ятого покоління реалізують функцію ЕКГ для всіх країн.

Функція відстеження сну

Аналітики з Bloomberg повідомляють, що новий смарт-годинник отримає функцію відстеження сну і "розумний" будильник. Всі ці фішки вже є в більш дешевих смарт-годинниках інших компаній, а ось Apple в цьому плані відстає. В series 5 ситуація зміниться, "яблучна" корпорація планує встановити максимально точні датчики для відстеження всіх показників. Епл Вотч 5 будуть:

  • контролювати серцевий ритм;
  • визначати фазу сну;
  • відображати кількість часу, проведеного у сні;
  • відображати, скільки часу людина не спала.

"Розумний" будильник буде будити користувача в фазі швидкого сну — момент, коли організм людини готовий до пробудження. Часто "розумний" будильник може будити навіть до встановленого користувачем часу, оскільки він прораховує час, коли краще прокинутися, щоб не відчувати себе весь день "розбитим". 

Дата виходу і ціна Apple Watch series 5

Прем'єра Apple Watch 5 запланована на вересень 2019 року. Новинку покажуть разом з новими смартфонами Apple, в цьому впевнена більшість експертів. Ціна Apple Watch 5 поки невідома, але якщо смарт-годинник дійсно отримає новий функціонал і акумулятор збільшеної місткості, то він буде коштувати дорожче Епл Вотч 4.

Наступна публікація