Як з легкістю отримати кредит у будь-якому банку?

Як з легкістю отримати кредит у будь-якому банку?

Незважаючи на те, що в останні роки найбільшим попитом користуються послуги мікрофінансових компаній, банківське кредитування не втрачає своєї актуальності.

Психологічно люди більш схильні довіряти банкам, ніж фірмам, які займаються дрібними фінансовими операціями і видають позики під великі відсотки.

Проте взяти кредити в банківських установах не завжди просто. Як не отримати відмову і що потрібно знати про цей вид кредитування?

Загальні умови

Кожен банк має власні програми позик, які можуть відрізнятися за такими критеріями:

● терміни і відсотки за зобов'язаннями;
● розмір кредитних коштів;
● умови погашення;
● вимоги до позичальника.

Процентні ставки залежать від платоспроможності клієнта, терміну та суми наданої позики, а також від виду валюти.

Що стосується терміну кредитування, то він може визначатися самим позичальником і варіюватися від одного місяця до п'яти років. Однак він не повинен перевищувати період, встановлений банком.

При оформленні заявки на кредит потенційний споживач вказує необхідну суму коштів, після чого фінустанова може схвалити або відмовити у видачі, або запропонувати той розмір позики, який допускається у його випадку.

Вимоги до позичальника

Отримати банківські позики готівкою або на картку можуть повнолітні громадяни України, які прописані на території, де розташована фінансова організація. Найчастіше схвальну відповідь отримують особи від 21 до 65 років.

Також клієнтові необхідно мати постійне місце роботи з безперервним стажем від 3 до 6 місяців і позитивну кредитну історію.
З обов'язкових документів для оформлення будуть потрібні оригінали паспорта та ІПН, а також довідка про доходи за останні 6 місяців.

Залежно від розміру позики банк може висувати додаткові вимоги у вигляді застави або поруки третіх осіб.

Як з легкістю отримати банківський кредит?

У першу чергу слід визначитися з метою, сумою і терміном позики. Також важливо оцінити власні фінансові можливості і перспективи, щоб не опинитися в борговій ямі.

Варто враховувати, що банки вкрай рідко видають мікропозики. Якщо клієнтові потрібно невелика сума на короткий період, то йому можуть запропонувати кредитні карти з встановленим лімітом коштів і терміном дії.

Перед тим як звернутися до такої організації, слід перевірити свої дані в базі Бюро кредитних історій, які є в інтернеті у відкритому доступі. Іноді через один прострочений платіж можна потрапити в чорний список, через що банківські кредити будуть недоступними. Тому дуже важливо стежити за своєчасним і повноцінним виконанням боргових зобов'язань, покращуючи таким чином свою кредитну хроніку. Завоювавши довіру банку, споживач надалі може розраховувати на більш низькі відсотки і спеціальні пропозиції.

Зараз підібрати відповідний кредитний продукт і подати заявку можна також в режимі онлайн. Для цього достатньо вказати необхідну суму і місто проживання на сайті спеціалізованого інтернет-сервісу. Протягом декількох хвилин користувач може
отримати детальну консультацію та схвалення свого запиту, після чого відправитися в найближче відділення банку і забрати кредитні кошти.

Отримати позику в будь-якій фінансовій установі тепер нескладно завдяки допомозі експертів. Сподіваємося, що ця інформація буде для вас корисною, і якщо виникне необхідність оформити позику, вам із задоволенням допоможуть кращі банки України.

Наступна публікація