Як заробити за допомогою кредиту під заставу нерухомості

Як заробити за допомогою кредиту під заставу нерухомості

Багато людей в Україні, маючи низький дохід, живуть від зарплати до зарплати.

Значна частина населення має по декілька робіт, не маючи вільного часу і практично не відпочиваючи, намагається отримувати достатньо грошей на життя. Однак, є і ті, хто бере кредит під заставу нерухомості і з його допомогою заробляють. Як саме, Ви дізнаєтесь сьогодні.

Позика як спосіб заробітку

Нерухомість - це чудове капіталовкладення. Вона завжди залишається в ціні. Навіть різкі коливання курсу, як показала практика, не здатні похитнути ринок нерухомості України. Саме тому вкладення в квартиру, будинок, офісне, складське приміщення або земельну ділянку - відмінний варіант зберегти гроші і примножити їх.

Заробляти за допомогою нерухомості можна 2 способами:

  1. Використовувати об’єкт для власних потреб і економити на оплаті оренди житла або комерційного приміщення. У нежитлових приміщеннях можна самостійно здійснювати комерційну діяльність, вести бізнес. Вирощувати на власній земельній ділянці овочі та фрукти для власного споживання.
  2. За придбану нерухомість отримувати гроші. Наприклад, здавати квартиру, будинок або офіс в оренду на тривалий термін (або житло подобово). Купуючи у власність землю, вирощувати овочі і фрукти на продаж. Якщо ж земельна ділянка призначена під забудову, на ній можна побудувати будинок, готель або комерційне приміщення, які в подальшому будуть приносити прибуток.

У Києві та області, незалежно від того, вирішите Ви придбати житло або нежитлове приміщення, вони будуть коштувати дорого. Однак існують спеціальні кредитні програми, що дозволяють купити нерухомість значно швидше, ніж якщо просто відкладати щомісяця гроші з зарплати:

  • займ на купівлю квартири або будинку;
  • кредит під заставу нерухомості.

У компанії "UniGroup" умови за цими позиками доступні для кожного жителя України. До того ж, якщо майно в подальшому буде здаватися в оренду, то за рахунок орендарів можна оплачувати щомісячні платежі по кредиту.

Наприклад, якщо Вам потрібно взяти кредит під заставу нерухомості на суму 300 тис.грн. на 4 роки, то в місяць Вам доведеться вносити суму 10 750 грн. З них 6 250 грн. - тіло кредиту і 4 500 грн. - відсоток по ньому. Якщо вартість оренди в місяць становитиме 10 000 грн. без урахування її щорічного подорожчання, то з мінімальною доплатою в сумі 750 грн. в місяць, ви закриєте займ за 48 місяців. І вже через 4 роки, Ви почнете стабільно заробляти на своєму майні. Якщо вартість оренди буде вище, Ви відразу зможете отримати перший прибуток.

Де взяти позику для інвестицій в нерухомість

Для тих, хто не хоче чекати, поки з'явиться можливість купити майно десятиліттями, є відмінний варіант - взяти кредит під заставу нерухомості в компанії "UniGroup". Вона пропонує хороші умови кредитування:

  • відсоткову ставку від 18% на рік;
  • сума позики залежить від оціночної вартості майна, і може скласти від 30 тис. грн. до 50 млн. грн.;
  • позика видається на термін від 2 місяців до 5 років;
  • нотаріальне оформлення заставного договору.

Відмінна новина для позичальників з поганою кредитною історією. "UniGroup" може видати кредит під заставу нерухомості і Вам, вони не виконують перевірку кредитної історії. Компанія працює з проблемними заставами.

Оформити кредит під заставу нерухомості в "UniGroup" просто. Не потрібно збирати різноманітні довідки, знадобляться лише паспорт, ідентифікаційний код і документи на право власності. За номером телефону, вказаним на сайті, зідзвоніться з менеджером - і обговоріть всі деталі. Можна також замовити зворотний дзвінок.

Разом з "UniGroup" зручно не тільки виходити з тимчасових фінансових труднощів, а й заробляти.

Наступна публікація