Які перспективи бізнесу в Польщі Новини компаній

Які перспективи бізнесу в Польщі

Бізнес в Польщі дуже складний, але в Україні він ще складніше.

Як же зробити його доступним та справедливим? Про всі підводні камені, перспективи і можливості відкриття своєї справи та імміграції розповість компанія Inpoland.

Україна прямує до Євросоюзу. В першу чергу в надії на краще життя, повагу до людини і набагато більші можливості для самореалізації і заробітку. На жаль, наша країна знаходиться в стані нескінченного кризи, коли немає впевненості в тому, що все що ти будував та вкладав все до останнього, завтра не прийдуть і не зруйнують, відберуть, зрівняють з землею. 

Тому ми звертаємо наші погляди на Захід. Там, де ми бачили порядок, де відчували повагу і визнання, там де ми чули, що люди більш захищені, а ті у кого є влада, використовують її з розумом і навіть не завжди тільки собі на користь. Ці всі фактори змушують задуматися над перспективами в нашій країні та можливостями які може надати імміграція в Польщу. 

Ринок розвивається там, де є рівноправна конкуренція і мінімум втручання держави. В Україні на бізнес впливають не стільки конкуренція товару і якості послуг, скільки те у кого і де є зв'язки. На жаль, в таких умовах свій сімейний бізнес побудувати важко. А якщо зможеш його виростити, то пройдешся в такі кола бюрократії і криміналітету, які хорошій людині пройти не побажаєш. 

Але бізнес в Польщі побудований на інших принципах. Як і у всіх країнах Євросоюзу, відкриття фірми означає зникнення кордонів просування товарів і послуг, можливість вести бізнес по-чесному, набагато менші і прозорі податки.

Вам не доведеться самому бігати по інстанціях і воєводствам, адже фірма Inpoland має в цьому досвід і допоможе вам з оформленням і початком бізнесу.

Імміграція - це шанс на краще життя, який ви заслуговуєте. Це шанс жити в чистих і доглянутих містах. Це можливість відчувати себе шанованою людиною і знати, що твої права тут - не порожній звук. Це шанс дітям вчитися в хороших школах і вузах, де розвиватимуть їх таланти, а не змушують заучувати непотрібну інформацію. Ви можете вести свій бізнес чесно, бути рівноправним конкурентом, де все вирішують клієнти, яким подобатися ваш товар чи посоуслуга, а не чиновник, який думає як на вас наживися. 

Ви можете жити так, як мрієте і де це буде можливим. Спробуйте.

Наступна публікація