З 26 по 28 травня в Києві пройде наймасштабніша велогонка Race Horizon Park, партнером якої є "Небесна Криниця"

З 26 по 28 травня в Києві пройде наймасштабніша велогонка Race Horizon Park, партнером якої є "Небесна Криниця"

26 травня стартує міжнародна велогонка Race Horizon Park 2017 на честь святкування дня Києва.

У ній візьмуть участь понад 100 спортсменів з 25 країн світу.

Традиція відзначати день народження столиці яскравим спортивним заходом народилася ще в радянські часи. Тисячі киян збиралися на вулицях міста, аби підтримати велосипедистів та насолодитися атмосферою.

Кілька років в Україні не проводились подібні заходи, але президент федерації велосипедного спорту Олександр Башенко вирішив відродити традицію спортивних змагань та створив Race Horizon Park в новому форматі. Відтепер велогонка входить в етап UCI та має високий міжнародний статус.

Ось уже шостий рік поспіль спортсмени з різних країн світу беруть участь у велогонці, щоб 27 травня проїхати по Хрещатику та привітати киян з Днем міста.

Підтримати дух змагань та водний баланс спортсменів взялася компанія "Небесна Криниця" - виробник артезіанської питної води з курорту Ворзель.

Компанія пропагує здоровий спосіб життя та багато років виступає спонсором і організатором різних спортивних заходів в Україні.

У цьому році "Небесна Криниця" вийшла на міжнародний рівень та виступила офіційним водним партнером європейських велосипедистів гонки Race Horizon Park 2017. На три дні змагань компанія надасть понад 5000 літрів води для спортсменів, адже ми знаємо про гостру необхідність у великій кількості води під час активних фізичних навантажень, особливо таких, як на цій гонці.

Директор з розвитку компанії "Небесна Криниця" Євгенія Кривонос пояснює прагнення компанії підтримати захід так: "Нам хочеться, щоб кияни, молодь, сім'ї з маленькими дітьми могли прийти в центр міста і побачити красиве, барвисте дійство - міжнародну велогонку. Вони зможуть зустріти багато людей з усього світу, які вирішили, що спорт - це здорово! Нам хочеться, щоб приклад цих спортсменів надихнув і наших співвітчизників сісти на велосипед та поїхати, нехай навіть просто кататися. Адже це просто прекрасно до того ж, корисно для здоров'я!"

Наступна публікація