Забіг з перешкодами Race Nation 2017 Київ-Пирогів

Забіг з перешкодами Race Nation 2017 Київ-Пирогів

20-21 травня поточного року в Києві відбудеться черговий екстремальний забіг "Race Nation".

Його учасниками стануть понад 1000 осіб. Лідер по проведенню гонок з перешкодами в Україні обіцяє зробити вихідні гарячими незалежно від погоди. Всі, хто подолає фінішну лінію, отримають фірмову медаль.

Забіг буде проходити протягом двох днів, є три види дистанцій: Забіги Сили, Свободи, Духу. Більш ніж 30 перешкод чекає спортсменів різного рівня підготовки. Випробування себе і команди в екстремальних умовах гарантує масу вражень і різноманітних емоцій.

Головною метою організаторів екстремальних забігів є розвиток фізичної культури і спорту, популяризація фізичного виховання та здорового способу життя в Україні.

У заході "Гонка Нації" на мототреку "Пирогово" зареєструвалися вже понад 1000 учасників, які втомилися від офісних буднів, та бажають звільнити інстинкти, цікаво і корисно провести час з друзями, позмагатися, можливо, за першу пам'ятну відзнаку.

"Гонка Нації — не просто забіги з перешкодами. Подолавши круті схили з важкими мішками на плечах, приборкавши рукоходи, перепливши озера, проповзаючи під колючками, перетягнувши колоди, перекатані шини, підкоривши скелі і стіни, піднявшись на канат, перестрибуючи піраміди на рампі, ти опиняєшся на фінішному "Евересті" нескінченності своїх можливостей... Race Nation — це шлях виховання незламного духу випробуванням сили і волі!" — міркує атлет Інна Коваленко.

Спортсменам надається "Пакет учасника": футболка фінішера, медаль, роздягальня і камера схову, парковка, страховка, безкоштовний фотозвіт, душевна організація змагань.

За підтримки виробника нагородної продукції "Гарант і Партнери" для подальшого нагородження учасників будуть виготовлені медалі в кількості 1200 штук.

"Такі медалі не отримують — їх здобувають і завойовують. Ви готові за них поборотися, не стільки з суперниками, скільки з собою?" — запитують організатори заходу в соціальних мережах.

Наступна публікація