Завод вентиляції "Вент-Сервіс": успішний розвиток в партнерстві

Завод вентиляції "Вент-Сервіс": успішний розвиток в партнерстві

Єдиний в Україні завод екологічної вентиляції – ТОВ «Вент-Сервіс», відвідав засновник інвестиційної групи UFuture – Василь Іванович Хмельницький.

ТОВ «Вент-Сервіс» – вітчизняний завод з виробництва повного спектру екологічного  обладнання для вентиляції та кондиціонування повітря. Продукція компанії експортується у 18 країн світу. Представництва офіційних дистриб’юторів знаходяться в Казахстані, Білорусі та Польщі. З метою збереження планети, у виробництві використовуються тільки енергозберігаючі комплектуючі світових брендів, що допомагає значно скоротити терміни окупності обладнання. Підприємство є партнером такої провідної екологічної організації – Зелений Хрест України.

CREATE ECOCLIMATE – основна ідея, на якій базується місія компанії, а якість та інноваційність – це основні характеристики продукції ТОВ «Вент-Сервіс»!

Співзасновники компанії вірять, що сила успішного зростання в партнерстві та консолідації однодумців. В знак цього засновник інвестиційної групи UFuture – Василь Іванович Хмельницький, здійснив партнерський візит на єдине підприємство в Україні – «Вент-Сервіс», яке протягом усіх років своєї діяльності впроваджує надсучасні енергоефективні технології у виробництво обладнання для вентиляції та кондиціонування повітря. Тільки завдяки спільній націленості на розвиток економічного потенціалу країни, екологічну відповідальність бізнесу та впровадження наукомістких технологій в усі сфери суспільства «народжуються» такі унікальні проекти із екологічно-чистим мікрокліматом, як: інноваційний парк «Unit City», завод «Biopharma», надсучасний житловий комплекс «Smart Plaza».

«Такі виробничі підприємства є нагальною потребою для Києва, адже це насамперед робочі місця для кваліфікованих спеціалістів. Як власник великої бізнес-групи, я підтримую місцевих підприємців, які дійсно спроможні виробляти високоякісне обладнання за цінами, значно нижчими за європейські,» - коментує Василь Хмельницький, засновник інвестиційної групи UFuture.

Енергоефективне вентиляційне обладнання заводу дозволяє використовувати значно меншу кількість енергії для отримання такого ж рівня енергетичного забезпечення будівель, що сприяє інноваційному розвитку інфраструктури міст, а також «зеленому» будівництву. На основі розвитку науково-технічного потенціалу України ТОВ «Вент-Сервіс» сприяє перебудові сировинної моделі економіки на принципово новий, високотехнологічний рівень!

Наступна публікація