ЖК "Podil plaza & Residence": максимальна безпека жителів і власного майна

ЖК "Podil plaza & Residence": максимальна безпека жителів і власного майна

Житловий комплекс на Подолі обладнаний сучасними технічними засобами охорони.

Безпека понад усе! Для людини, яка вкладає гроші в нерухомість, дуже важливо відчувати себе захищеним не тільки у власній оселі, а й на території самого житлового комплексу. У ЖК "PODIL PLAZA & Residence" можна не хвилюватися про те, що чекає за дверима квартири. Житловий комплекс бізнес-класу обладнаний системами відеоспостереження у дворі і на поверхах, в'їзд в комплекс здійснюється за магнітними картками, територія знаходиться під цілодобовою охороною.

Загальна концепція безпеки закладена ще на стадії проектування об'єкта і має ряд конкурентних переваг. У ЖК "PODIL PLAZA & RESIDENCE" найсучасніші технічні засоби переважають над фізичною охороною для усунення людського фактора. Засоби оглядового спостереження здатні виявити порушника вже на підступах до житлового комплексу, а далі вживаються всі заходи щодо обмеження доступу до об'єкта. Відеоспостереження з різним ступенем деталізації, ідентифікація осіб, що входять в житловий комплекс, грамотна організація гостьового доступу і доступу в офіси, зовнішнє огородження і фізичні бар'єри проти проникнення - вжито всіх заходів для спокою та безпеки мешканців!

ЖК "PODIL PLAZA & RESIDENCE" знаходиться на Подолі і покликаний стати оазисом благополуччя і безпеки. Житловий комплекс продуманий, досконалий і закохує в себе з перших секунд. Бездоганний дизайн, неперевершена внутрішня і зовнішня обробка, розвинена інфраструктура, розташування поруч з метро "Контрактова площа", безліч шкіл, навчальних і медичних установ в радіусі кількох кілометрів, ресторани, магазини - все зроблено для того, щоб люди відчували себе комфортно і могли швидко вирішувати нагальні питання. Але при цьому відчувати себе захищеними в самому центрі столиці.

Давати людям максимум - основний девіз компанії-забудовника "STATUS GROUP". Про комфорт і безпеку своїх жителів девелопер піклується з 2005 року, зводячи не просто стіни, а створюючи об'єкти з високим рівнем комфорту та безпеки. Якісні будівельні матеріали, європейський підхід, надійність у всьому дозволяють нерухомості від "STATUS GROUP" бути на висоті в своєму сегменті.

Мій будинок - моя фортеця, а в ЖК "PODIL PLAZA & RESIDENCE" ще й фортеця з приголомшливими видами на історичний район Києва!

Наступна публікація